Categorie foto Kipper aanhanger tweedehands

De 7 zekerheden

  • Meerdere modellen vergelijken uit voorraad, bij ons kan het;
  • Kortste levertijd, rijklaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens;
  • Snelle service uitgevoerd in Drive-in werkplaats;
  • Uitgebreid onderdelenmagazijn met originele fabrieksonderdelen;
  • Gemakkelijke transportservice, thuisbezorgd tot in de garagebox.

Producten in deze categorie

Tweedehands kipper aanhangwagen

Met een kipper beschikt u over een aanhangwagen die van alle gemakken is voorzien. Op een uiterst makkelijke manier lost u goederen zoals puin of zand door het gemak van een kiepende laadvloer. Een vracht lossen is nog nooit zo makkelijk geweest als met een kiep aanhangwagen. Er zijn diverse uitvoeringen kippers verkrijgbaar. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant krijgen wij met regelmaat goede kwaliteit kipper aanhangwagens tweedehands binnen. Zo treft u bij Aanhangwagens XXL West Brabant enkelzijdige kippers en 3-zijdige kippers waarbij sommige modellen ook voorzien zijn van oprijplaten. Dit om met gemak ook machines of zware gereedschappen mee te nemen naar locatie.

Wij bieden deze kippers nagekeken aan maar soms gaan ze ook direct onze website op zonder dat er naar gekeken is. Uiteraard maakt dat de wagens goedkoper. Wilt u zeker zijn dat de kipper in goede staat is, kies dan voor een onderhoudsbeurt. Bij de onderhoudsbeurt kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw tweedehands aanhangwagen.

Kipkar tweedehands kopen

Heeft u tussen ons aanbod tweedehands kipper aanhangwagen een geschikt model gevonden? Kom gerust eens langs in onze showroom om de kipper te bekijken. Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de kipper direct meenemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

Doordat ons aanbod vaak fluctueert kan het voorkomen dat er op dit moment voor u niet het gewenste model aanwezig is. Wij raden u toch aan om contact met ons op te nemen zodat u bij ons kenbaar kunt maken waar u naar op zoek bent. Indien wij een passend kipper aanhanger tweedehands binnen krijgen kunnen wij u direct contacteren. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod kippers om daar het gewenste model te vinden.

Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands kipper aanhangwagens te koop staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een kipper huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur kiepers gewild zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.