Bagagewagens
De 7 zekerheden
  • Meerdere modellen vergelijken uit voorraad, bij ons kan het;
  • Kortste levertijd, rijklaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens;
  • Snelle service uitgevoerd in Drive-in werkplaats;
  • Uitgebreid onderdelenmagazijn met originele fabrieksonderdelen;
  • Gemakkelijke transportservice, thuisbezorgd tot in de garagebox.

Bagagewagens

Producten in deze categorie

Bagagewagen huren

Een bagagewagen is voor veel doeleinden in te zetten. Aangezien een bagage aanhangwagen een gesloten aanhanger is wordt deze veelal gebruikt voor het droog vervoeren van gereedschap en goederen door bijvoorbeeld aannemers en voor het vervoeren van uw fietsen. Daarnaast wordt de wagen vaak ingezet als extra laadruimte voor bijvoorbeeld een vakantie. Iedereen met een B-rijbewijs mag met een bagage aanhangwagen rijden omdat deze wagens een maximum totaalgewicht van 500 of 750 kilogram hebben.

Heeft u extra laadruimte nodig omdat u op vakantie gaat en niet alles past in de auto? Een bagagewagen huren voor vakantie doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met onze bagage aanhangwagens bent u zeker van een product van hoge kwaliteit waarmee u zonder zorgen op vakantie gaat.

Bagagewagen huren in Roosendaal

Een bagagewagen huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u op een gemakkelijke manier regelen. Door simpel het reserveringsformulier in te vullen op de desbetreffende productpagina van de huur bagagewagen bent u al verzekerd van één van onze verhuur wagens. Bent u niet in de gelegenheid om online het formulier in te vullen dan kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met onze verhuur afdeling. Dit is mogelijk via Whatsapp en via het directe telefoonnummer.

Bij aanvang van de huur periode ontvangt u na het betalen van de borg, een officiële huurovereenkomst. Hiermee bent u verzekerd dat de huurperiode volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Daarnaast komt u niet voor verassingen te staan tijdens politiecontroles onderweg. Zodra de bagage aanhangwagen in dezelfde staat terug gebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur bagagewagen. Heeft u nog extra accessoires nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

Beoordeling door klanten 9/10 - 357 beoordelingen