Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Sanitair & Schaftwagens
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Sanitair & Schaftwagens

Producten in deze categorie

Sanitairwagen of schaftwagen kopen?

Wilt u een sanitairwagen of schaftwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Dergelijke wagens zijn namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag verder met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

Werken uw werknemers met regelmaat op locatie? Of organiseert u wel eens feesten of borrels? Dan komt een sanitair- of schaftwagen goed van pas. Een schaftkeet is tenslotte de plaats waar personeel samenkomt voor een bak koffie of om te lunchen. Bij een sanitair- of toiletwagen is hygiëne vooral een vereiste. De aanhangers van Aanhangwagens XXL West Brabant voldoen aan alle eisen en zijn zo samen te stellen dat ze perfect passen bij u.

Schaftwagen op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een schaftkeet waar maximaal 12 personen hun pauze in kunnen houden? Dan heeft Aanhangwagens XXL West Brabant interessante mogelijkheden voor u. U kunt ervoor kiezen om een schaftwagen met of zonder inbouw aan te schaffen. Wij hebben modellen geschikt voor 6, 8 of 12 personen. Kiest u voor een wagen met inbouw, dan heeft u de keuze uit stoelen of banken, een tafel en zelfs een gaskachel. Uiteraard kunt u kiezen voor een kleur die past bij de huisstijl van uw bedrijf, desgewenst zelfs met reclame.

Sanitairwagen van uw wensen

Een sanitairwagen koopt u met het oog op de persoonlijke hygiëne voor u en uw medewerkers of gasten. De sanitair- of toiletwagens zijn multifunctioneel en voor meerdere doeleinden in te zetten. De toiletwagens van Aanhangwagens XXL West Brabant worden ingezet in de recreatiebranche, bij verbouwingen of renovaties, maar ook bij concerten of ander soort evenementen. Hoe u de toiletwagen concreet inricht, dat is geheel aan u. Wij adviseren u hier graag over.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een sanitairwagen of schaftwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw sanitair- of schaftwagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw sanitair- of schaftwagen in Zuid-Holland.