Klantenservice Aanhangwagens XXL West Brabant

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met Aanhangwagens XXL West Brabant opnemen op de manier die u het beste uitkomt. Telefonisch, per mail, via WhatsApp of via Facebook.

Telefonisch

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.30 uur op telefoonnummer 0165 – 82 03 00. Op zaterdag zijn wij van 8.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar. Op zondag zijn we gesloten. U kunt ook een verzoek indienen om teruggebeld te worden.

Per mail

Vul het formulier in op onze contact pagina. Wij nemen uw vraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling en streven ernaar u van een gepast antwoord te voorzien. Wij vragen u in het contactformulier uw telefoonnummer in te vullen. Wanneer wij meer informatie nodig hebben of van mening zijn dat we u beter telefonisch te woord kunnen staan, zullen wij persoonlijk contact met u opnemen.

Via WhatsApp

Als extra service beantwoorden wij uw vragen ook graag per WhatsApp. Wanneer u een korte vraag heeft kunt u deze sturen naar het telefoonnummer 06-51653112. Aanhangwagens West-Brabant streeft ernaar om u binnen een half uur van antwoord te voorzien tijdens de openingstijden van de showroom. Tijdens de werkweek beantwoorden wij uw vragen tot 21.00 uur, mits uw vraag meer aandacht nodig heeft. Uiteraard laten wij dit aan u weten. Vermeld in het bericht dat u per WhatsApp verstuurt duidelijk uw naam. Bij voorbaat dank.

Via Facebook

Aanhangwagens XXL West Brabant is actief op Facebook. U kunt uw vragen daarom ook stellen via een privébericht op Facebook. Wij streven ernaar om u binnen 30 minuten van een antwoord te voorzien tijdens onze openingstijden. Op doordeweekse dagen beantwoorden wij uw vragen tot 21.00 uur. Wanneer wij van mening zijn dat we uw vraag beter telefonisch kunnen beantwoorden zullen wij dit laten weten en u zo snel mogelijk terug proberen te bellen.

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag: 8:00 uur tot 14:00 uur
Zondag: gesloten

Op de pagina praktische informatie hebben wij getracht veel algemene vragen al vooraf te beantwoorden. Neemt u eens een kijkje voor meer informatie.

Beoordeling door klanten 9/10 - 343 beoordelingen