Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

CORONAVIRUS COVID-19

Laatste update 1 april 2020

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Deze zijn op onze organisatie van toepassing.

De huidige situatie, In het kort:

  • Onze vestiging is gewoon open, uiteraard met alle maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan;
  • Kunt u niet om uw aanhangwagen komen, dan kunnen wij deze ook thuisbezorgen, zowel in Nederland als België;
  • Wij kunnen u ook telefonisch van alle informatie voorzien.
  • Er gelden specifieke regels om de 1.5 meter afstand te hanteren op onze vestigingen.

De huidige situatie, uitgebreid:

Q1. Kan ik nog langskomen om de aanhangwagens te bezichtigen?

Ja, onze vestiging is gewoon geopend. Wij hebben onze showroom en spreek kamers zo ingericht dat het mogelijk is om de 1.5 meter afstand te hanteren. Zo kunnen wij dus nog steeds de producten aan u laten zien en uitleg geven over de mogelijkheden. U kunt zowel met en zonder afspraak langskomen. Op onze contactpagina vindt u de huidige openingstijden.

Q2. Ik wil niet langskomen maar heb toch interesse in een aanhangwagen, wat kan ik doen?

Mocht u niet in staat zijn om langs te komen, dan kunnen wij u telefonisch helpen met uw keuze. Zorg wel dat u dan achter een computer of tablet zit, zodat onze medewerkers aan de hand van de producten op onze website uw beeld kunnen verduidelijken.

Q3. Ik kom uit België, kan ik nog voorzien worden van een aanhangwagen?

Ja, wij kunnen u nog steeds verder helpen. Indien u niet in staat bent om de aanhangwagen op te halen, kunnen wij deze bij u thuis bezorgen.

Q4. Is het mogelijk om mijn aanhangwagen te laten bezorgen?

Ja, onze bezorgservice bezorgt nog gewoon uw aanhangwagen, zowel in Nederland, als in België. Onze bezorgdienst doet er hier ook alles aan om de richtlijnen van de RIVM te volgen, zij houden dus voldoende afstand bij de aflevering. Onze verkoopmedewerkers kunnen u hier telefonisch meer over informeren.

Q5. Welke overige maatregelen zijn er genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen?

Wij hebben de volgende extra maatregelen genomen om het verspreiden van het virus te voorkomen:

  • Onze werkplaats is gesloten voor bezoekers, om zo de afstand tussen de jullie en de monteurs te behouden. Bij de balie kunt u in gesprek met onze medewerkers.
  • De balie is voorzien van een afscheidingspaneel van plexiglas, net als in supermarkten, om zo de verspreiding te voorkomen.
  • Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de toiletten in ons pand
  • Wij houden nauwlettend in de gaten welke wagens wij als showmodel gebruikt hebben en zorgen dat deze ook gedesinfecteerd worden als er contact is gemaakt met oppervlakten van de aanhangwagen.

Indien bovengenoemde regels niet worden nageleefd zullen onze medewerkers u daar op aanspreken en is het mogelijk dat wij er op aandringen dat u ons bedrijfspand verlaat. Wij doen ons best om de ervaring met onze organisatie zo positief mogelijk te laten verlopen, echter is de veiligheid van onze medewerkers uiteraard het belangrijkst.

Wij danken u voor uw begrip en samenwerking in deze moeilijke tijd. Zorgt alstublieft goed voor uzelf en denk vooral aan onze ouderen!

Het team van Aanhangwagens XXL West-Brabant

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.