LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben momenteel de volgende vacatures open staan:

Monteur / Monteur in opleiding

Sleutel jij graag of werk je graag met je handen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een monteur om ons team te versterken. Heb jij enige ervaring met sleutelen, of juist nog geen ervaring, maar veel motivatie? Aanhangwagens XXL West-Brabant is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot de aanhangwagen specialist in West-Brabant, maar ook daarbuiten. Wegens deze groei zoeken wij nog iemand om ons team te versterken.

Klik hier voor meer informatie over de vacature monteur.

Open sollicitatie

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Wil jij graag aansluiten bij ons team, maar staat hier geen vacature genoemd die jouw aanspreekt? Stuur dan een mailtje naar info@aanhangwagens-westbrabant.nl met jouw CV en droomvacature en wie weet komen wij er dan ook uit.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.