Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Over ons

Aanhangwagens XXL West Brabant levert u sinds 2011 de aanhanger of paardentrailer die het beste bij u past. Bijna alle soorten en maten zijn direct uit voorraad leverbaar. U treft een groot aanbod aan gerenommeerde aanhanger en paardentrailer merken aan bij ons op het terrein.

Sinds de start heeft ons terrein een flinke metamorfose ondergaan. De grootste winst hebben we verkregen doordat we ons buitenterrein hebben vergroot naar 7800m2. Hierdoor kunnen wij nog meer aanhangwagens en paardentrailers op voorraad zetten.

Op deze pagina treft u meer informatie over ons bedrijf. U kunt onder praktische informatie lezen over het rijden met een aanhangwagen maar ook treft u hier meer informatie over wat klanten van ons vinden, informatie over de merken die wij aanbieden, informatie over het inruilen van aanhangwagens of paardentrailers en u treft hier informatie over de lease mogelijkheden van Aanhangwagens XXL West Brabant. Tot slot kunt u al een kijkje nemen in onze showroom door middel van de 360 graden impressie.

Praktische informatie

Wij krijgen regelmatig vragen over een aantal praktische zaken, zoals welk rijbewijs u moet hebben bij een bepaalde aanhangwagen of hoe de wetgeving in elkaar steekt. Vandaar dat wij een aantal van deze zaken voor u hebben uitgewerkt.

Lees verder

Reviews

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Lees wat klanten over onze producten en van onze service vinden.

Lees verder

Merken

Aanhangwagens XXL West Brabant biedt een divers aanbod aan merken. Wij hebben de diverse merken voor u uiteengezet zodat u voor uzelf kunt bepalen wat bij u past.

Lees verder

Inruilen

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands aanhangwagen of paardentrailer en wilt u uw oude aanhanger daarvoor inruilen? Dat kan, bekijk snel wat u terug kunt krijgen…

Lees verder

Aanhangwagen leasen

Wilt u geen grote investering maken, maar toch een nieuwe aanhangwagen kopen? Lees meer over de lease mogelijkheden die wij bij Aanhangwagens XXL West Brabant aanbieden.

Lees verder

Blog

Wij vinden het belangrijk om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen onze branche. Daarnaast geven we u graag tips hoe u zo veilig mogelijk de weg op kunt. Lees er alles over op ons blog.

Lees verder

 

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.