Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Uitvoering
Type gebruik

Autoambulances huren

Heeft u tijdelijk een autotransporter nodig? Dan is een autoambulance huren bij ... Lees meer

Heeft u tijdelijk een autotransporter nodig? Dan is een autoambulance huren bij Aanhangwagens XXL West-Brabant de ideale oplossing. Met een autotransporter vervoert u op een comfortabele wijze uw kapotte auto, occasion, klassieker of ander voertuig naar een andere locatie. Een tr... Lees meer

{"item_name":"Brian James Autotransporter tridemas 550x207cm 3500kg","item_id":14452,"currency":"EUR","price":"115","item_brand":"Brian James","item_category":"Autoambulances huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Brian James Autotransporter tridemas 550x207cm 3500kg
Huren vanafv.a. 115,- per dagp/d
{"item_name":"Proline Autotransporter tandemas 450x210cm 2850kg","item_id":14449,"currency":"EUR","price":"75","item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Proline Autotransporter tandemas 450x210cm 2850kg
Huren vanafv.a. 75,- per dagp/d
{"item_name":"Proline Autotransporter enkelas 380x178cm 1500kg","item_id":14441,"currency":"EUR","price":"50","item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Proline Autotransporter enkelas 380x178cm 1500kg
Huren vanafv.a. 50,- per dagp/d
{"item_name":"Proline Autotransporter tandemas 450x210cm 2700kg","item_id":14440,"currency":"EUR","price":"75","item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":3,"quantity":1} Proline Autotransporter tandemas 450x210cm 2700kg
Huren vanafv.a. 75,- per dagp/d
Autoambulances huren

Heeft u tijdelijk een autotransporter nodig? Dan is een autoambulance huren bij Aanhangwagens XXL West-Brabant de ideale oplossing. Met een autotransporter vervoert u op een comfortabele wijze uw kapotte auto, occasion, klassieker of ander voertuig naar een andere locatie.

Een transporter huren bij Aanhangwagens XXL West-Brabant geeft u de zekerheid van een transporter die veilig en fijn achter de auto hangt.

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft twee typen autotrailers te huur. U heeft de keus uit een transporter met dichte vloer waardoor u niet vast zit aan minimale breedte afmetingen van het voertuig. Daarnaast heeft u de keus uit een transporter met open vloer waardoor u gebonden zit aan een breedte tussen de banden van 110 centimeter. Meer informatie vindt u in het productoverzicht van de desbetreffende autotrailer.

Autoambulance huren in Roosendaal

Indien u besloten heeft om autotransporter te huren bij Aanhangwagens XXL West-Brabant dan kunt u op verschillende manieren een reservering plaatsen. Allereerst kunt u op een gemakkelijke manier een reservering plaatsen op de desbetreffende pagina van de te huren transporter. Daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid om een bericht te sturen via WhatsApp en u kunt uiteraard ook rechtstreeks bellen met onze verhuur afdeling. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan.

Op het moment dat u de autoambulance komt ophalen ontvangt u na het betalen van de borg, een officiële huurovereenkomst. Met deze overeenkomst bent u er zeker van dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tevens geeft het u zekerheid voor eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de trailer in dezelfde staat terug gebracht is krijgt u de reeds betaalde borgsom terug.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur auto trailer. Heeft u nog extra spanbanden nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Met een ruim verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

Aanhangwagens XXL West-Brabant Schore voor uw verhuur auto trailer in Zeeland.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.