Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Uitvoering
Type gebruik

Bakaanhangwagens huren

Bakaanhangwagens huren Voor het vervoeren van materialen is een bakaanhangwagen ... Lees meer

Bakaanhangwagens huren Voor het vervoeren van materialen is een bakaanhangwagen onmisbaar. Daarom is dit een veel gebruikte aanhanger, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. In ons assortiment heeft u ruime keuze uit verschillende modellen en merken. Bakwagen huren online... Lees meer

{"item_name":"Loady Bakwagen enkelas 250x130cm 750kg","item_id":14450,"currency":"EUR","price":"30","item_brand":"Loady","item_category":"Bakaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Loady Bakwagen enkelas 250x130cm 750kg
Huren vanafv.a. 30,- per dagp/d
{"item_name":"Anssems Bakwagen tandemas 301x150cm 2500kg","item_id":14436,"currency":"EUR","price":"40","item_brand":"Anssems","item_category":"Bakaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Anssems Bakwagen tandemas 301x150cm 2500kg
Huren vanafv.a. 40,- per dagp/d
Bakaanhangwagens huren

Bakaanhangwagens huren

Voor het vervoeren van materialen is een bakaanhangwagen onmisbaar. Daarom is dit een veel gebruikte aanhanger, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. In ons assortiment heeft u ruime keuze uit verschillende modellen en merken.

Bakwagen huren online

Heeft u een tijdelijke transport oplossing nodig? Dan kunt u bij ons een bakaanhanger huren voor de gewenste dag of dagen. Bij het reserveren van de aanhanger ziet u direct of deze beschikbaar is in de periode dat u hem wilt huren. Na het invullen van uw gegevens kunt u de wagen ophalen op de gereserveerde dag. U betaalt eenmalig €150 borg die u terugkrijgt bij het terugbrengen, indien onbeschadigd. Voor de gehuurde aanhanger dient u uw eigen witte kentekenplaat mee te nemen. Na het monteren en betalen, kunt u het terrein verlaten met de huurbakwagen.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.