Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Type gebruik

Gesloten aanhangwagens tweedehands

Een gesloten aanhanger 2dehands is de perfecte keuze wanneer u een overkapte tra... Lees meer

Een gesloten aanhanger 2dehands is de perfecte keuze wanneer u een overkapte trailer wilt kopen maar over beperkte financiële middelen beschikt. Het feit dat u nieuwe gesloten aanhangwagen nergens goedkoper vindt dan bij Aanhangwagens XXL West-Brabant gaat namelijk ook op voor o... Lees meer

{"item_name":"Easyline Gesloten aanhangwagen enkelas 300x147x150cm 750kg","item_id":58530,"currency":"EUR","price":3418.25,"item_brand":"Easyline","item_category":"Gesloten aanhangwagens tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Gesloten aanhangwagen enkelas 300x147x150cm 750kg
Showroom model
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 2.825,- excl. BTWexcl. BTW
Niet gevonden wat je zoekt?

Krijg een mailtje wanneer er een 'nieuwe' occasion beschikbaar is.

  Gesloten aanhangwagens tweedehands

  Een gesloten aanhanger 2dehands is de perfecte keuze wanneer u een overkapte trailer wilt kopen maar over beperkte financiële middelen beschikt. Het feit dat u nieuwe gesloten aanhangwagen nergens goedkoper vindt dan bij Aanhangwagens XXL West-Brabant gaat namelijk ook op voor onze occasionexemplaren.

  U kunt dichte aanhangers die gebruikt zijn in uiteenlopende varianten aanschaffen. Het aanbod hangt onder meer af van wat wij binnenkrijgen, maar de kans is groot dat de trailer van uw keuze erbij staat.

  Veelzijdige categorie gesloten aanhangwagen occasions

  De term ‘dichte aanhanger’ is een ruim begrip, waaronder een groot aantal types wordt verstaan. Zelfs overeenkomstige modellen kunnen op cruciale punten toch van elkaar verschillen. Bij het zich oriënteren op een dergelijke transportwagen zult u dan ook goed moeten weten wat u precies zoekt. Dichte aanhangwagens tweedehands die voor hetzelfde type transport zijn te gebruiken kunnen bijvoorbeeld wisselende afmetingen hebben, een ander totaalgewicht en een verschillend aantal assen. Daarnaast is er natuurlijk onderscheid tussen het soort vracht dat u met een bepaalde trailer kunt vervoeren. Zo kan een gesloten aanhanger gebruikt ontworpen zijn als onder meer fietsen-, motor-, machine- of autotransporter, bagageaanhanger, presentatie- beurs-, podium- of verkoopwagen, lesaanhangwagen, vries- of koelaanhanger, mobiele sanitair- en schaftkeet of vee- of paardentrailer. Afhankelijk van waarvoor ze zijn ingezet kunnen dichte aanhanger occasions beschikken over een zijdeur, een zijklep, in de zijkant aangebrachte rolluiken of een laadklep of deuren aan de achterzijde.

  Dichte aanhanger 2dehands uit showroom

  Zoals vermeld zijn de aanbiedingen die ons worden gedaan bepalend voor het occasionassortiment met gesloten aanhangwagens. We worden regelmatig benaderd door bedrijven en particulieren die hun oude trailer aan ons willen verkopen. En als deze nog van goede kwaliteit is, gaan wij zeker op een dergelijk aanbod in. Desalniettemin hebben niet alle gesloten aanhangwagens gebruikt actief dienstgedaan in de transportsector. Omdat we de officiële dealer zijn van meerdere trailermerken, ontvangen wij namelijk ook regelmatig nieuwe modellen. Sommige showroomexemplaren die daar deel van uitmaken, krijgen na enige tijd een plaatsje tussen onze dichte aanhangers tweedehands. Deze demotrailers zijn ongebruikt en vaak van een zeer recent bouwjaar. Het kan dus gebeuren dat u een nieuwe Easyline of nieuwe Saris gesloten aanhangwagen die als showmodel heeft gefungeerd bij ons koopt voor een occasionprijs.

  Inkoop en financiering dichte aanhangwagen gebruikt

  Heeft u een gesloten aanhanger te koop die vrij is van roest en waarmee nog de weg op mag worden gegaan? Dan is het goed mogelijk dat wij interesse hebben om deze van u over te nemen. Het beste wat u dan kunt doen is langskomen, zodat we kunnen bekijken of wij uw gesloten aanhangwagen als 2dehands kunnen doorverkopen. Wat eveneens kan, is ons foto’s van het chassis, de binnen- en buitenkant van de bak en de banden mailen. Wij doen dan een voorlopig bod, dat eventueel wijzigt wanneer we uw dichte aanhanger occasion in het echt zien. Bij overname kunnen wij het overeengekomen bedrag aftrekken van de prijs van de gebruikte of nieuwe gesloten aanhangwagen die u bij ons koopt. Overigens staan wij ook open voor afbetaling. In overleg kan een leasecontract worden opgesteld voor 12, 24, 36, 48 of 60 maanden.

  Gesloten aanhanger tweedehands online aanschaffen

  Op onze website krijgt u een actueel overzicht van alle dichte aanhangwagen occasions die wij momenteel te koop hebben. Een groot voordeel van het gebruik van deze site is dat elk van de trailers direct kan worden aangeschaft. U hoeft dus niet speciaal een bezoek aan ons bedrijf te brengen als u de juiste gesloten aanhanger 2dehands online tegenkomt. Dankzij onze transportservice wordt uw aankoop vervolgens snel bij u afgeleverd. De meeste occasionwagens krijgen als ze binnenkomen een technische onderhoudsbeurt. Soms voegen we een trailer echter meteen toe aan de website. Deze is dan extra voordelig geprijsd, maar wij zijn niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik ervan. We adviseren daarom om bij aanschaf een technische check aan te vragen. U krijgt daarmee bovendien drie maanden garantie op uw gesloten aanhanger occasion.

  Altijd gesloten aanhangwagen gebruikt naar wens

  Aanhangwagens XXL West-Brabant beschikt over een afdeling voor speciaal bouw, waar wij uw trailer zo nodig aan kunnen passen aan uw wensen. Dit komt onder andere van pas als u de dichte aanhangwagen wilt gebruiken binnen een specifieke branche of voor weinig voorkomende werkzaamheden. Wij kunnen er bijvoorbeeld een mobiele werk- of opslagruimte in aanbrengen, een koelmotor vervangen door een vriesmotor of uw gesloten aanhanger tweedehands uitrusten met een systeem om goederen of producten tijdens het vervoer te kunnen vastzetten. U laat het ons weten en onze deskundige monteurs voeren het voor u uit. Vanzelfsprekend kunt u voor al uw vragen en informatieverzoeken rond dichte aanhangwagen 2dehands contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag en op zaterdagochtend geopend, en bereikbaar via WhatsApp, het online contactformulier, e-mail en telefoon.

  Welke occasions verkoopt Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een mooi aanbod aan occasion aanhangwagens. Het huidige assortiment occasions en tweedehands aanhangwagens vindt u op onze website. Bent u op zoek naar een andere aanhanger? Op het formulier op onze contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact op als de gewenste occasion aanhanger in ons assortiment zit.

  Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een occasion?

  Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

  Wat betekent een demomodel aanhangwagen?

  Ons aanbod occasions heeft ook demomodellen. Deze nieuwe aanhangwagens mogen, om diverse redenen, extra scherp weg. Dit betreft vaak showroommodellen, doordat deze in onze showroom hebben gestaan, kan er hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.