Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. De inhoud van de website wordt met enige regelmaat intern geëvalueerd. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Aanhangwagens XXL West-Brabant geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met Aanhangwagens XXL West-Brabant.

Algemene gegevens

Van bezoekers aan de website van Aanhangwagens XXL West-Brabant worden algemene gegevens bijgehouden, zoals de gegevens met betrekking tot de meest opgevraagde pagina’s van de website of onze diensten. Het doel is om de inrichting van onze site te optimaliseren. Zo kijken we bijvoorbeeld naar bezoekersaantallen, zoekagenten, etc. Het gaat hierbij om cijfermatige gegevens waarvoor de identiteit van de bezoeker niet van belang is.

Gebruik website/schade

Aanhangwagens XXL West-Brabant is niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruik van informatie op deze site.

Persoonlijke gegevens

Wanneer u contact met ons opneemt, heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant enkele gegevens nodig, zoals uw naam en e-mailadres. Wij kunnen deze gegevens gebruiken om contact met u op te nemen of u op de hoogte te houden van andere informatie die nuttig kan zijn voor het gebruik van de site. We doen dit alleen als u aangeeft dat u dit op prijs stelt.

Cookiebeleid Aanhangwagens XXL West-Brabant

Mei 2018

Er bestaat een kans dat één of meer van de volgende partijen uw gegevens kan in zien:

 

SISOW B.V.
Op onze website leggen we duidelijk uit hoe je kan betalen voor de producten die je via onze website koopt. Je kan vooruitbetalen met iDEAL. Voor alle orders tot gebruiken wij de betaalwijze van SISOW. SISOW faciliteert de IDEAL betalingsoptie op de website. SISOW heeft een eigen acceptatiebeleid en privacy beleid waar wij geen invloed op hebben. Voor de algemene voorwaarden van SISOW klikt u hier. https://www.sisow.nl/terms . Voor alle producten geldt dat ze ons eigendom blijven totdat u alle bedragen heeft betaald die ermee in verband staan.

Camera beveiliging

Onze vestiging is voorzien van camera’s. Dat is van belang voor jouw veiligheid, maar ook voor die van onze collega’s en producten. De camerabeelden worden na vier weken verwijderd, tenzij er goede redenen zijn om de beelden langer te bewaren, bijvoorbeeld voor een politieonderzoek.

Social media

Wij maken gebruik van social media om je op de hoogte te houden van de nieuwste trends en producten, een kijkje achter de schermen te geven en slimme oplossingen te laten zien. Je kan ons volgen op Facebook en LinkedIn.

Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit ons verbonden. Je gaat akkoord met de voorwaarden van het social media platform.

Contact met ons via social media

Als je via social media een vraag aan ons stelt, dan bewaren we dat bericht en je accountnaam, zodat we op je bericht kunnen reageren. De berichten worden na het beantwoorden en oplossen van de vraag verwijderd van ons account.

Contactformulieren op de website

Wil je persoonlijke hulp bij het keuzeproces voor de juiste aanhangwagen of paardentrailer? Dan kan je online een contactformulier invullen of direct naar ons e-mailen en bellen. Wij registreren dan je naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we contact met je kunnen opnemen over de afspraak.

We gebruiken je gegevens ook om na te gaan of we je nog ergens mee kunnen helpen of om je een bericht te sturen als we een leuke aanbieding voor je hebben. Hiervoor zullen we altijd eerst je toestemming vragen. Ook verzamelen we je gegevens om meer inzicht te krijgen in onze klanten en de servicebehoeftes, zodat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. We bewaren je gegevens maximaal twee jaar.

 

Hoe kunt u bij ons inzage in de verwerkte persoonsgegevens vragen? En hoe zit dat met rectificatie of het wissen van uw persoonsgegevens/intrekken van uw toestemming of als u gebruik wilt maken van het recht op dataportabiliteit of als u een klacht hebt of bezwaar wilt maken rond de verwerking van uw persoonsgegevens?

U kunt contact met ons opnemen via google@aanhangwagens-westbrabant.nl. Wij zullen uw verzoek dan in elk geval binnen de vereiste termijn van 30 dagen afhandelen. Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens? Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant nemen wij de bescherming van gegevens zeer serieus en zullen wij passende maatregelen om misbruik, onbevoegde toegang en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan nemen. Heeft u de indruk dat uw gegevens niet voldoende en adequaat beveiligd zijn? Neem dan contact op met google@aanhangwagens-westbrabant.nl.

Algemene voorwaarden

Aanhangwagens XXL West-Brabant volgt de BOVAG-Leverings- en Betalingsvoorwaarden voor afdeling Aanhangwagenbedrijven.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, kunt u een e-mail sturen naar info@aanhangwagens-westbrabant.nl onder vermelding van ‘Privacybeleid’.

Even sparren over de mogelijkheden of deze pagina delen in je netwerk?
Deel deze pagina