Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Aanhangwagens
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Aanhangwagens

Aanhangwagens XXL West Brabant, specialist voor Zuid-Nederland

Aanhangwagens XXL West Brabant is de specialist voor aanhangwagens in alle soorten en maten in West Brabant

XXL West-Brabant is een allround bedrijf op het gebied van aanhangwagens in alle soorten en maten voor bedrijven en particulieren in West-Brabant en de aangrenzende regio’s. U bent bij ons welkom voor aanhangwagenonderhoud en -reparatie, en daarnaast zijn wij dé specialist voor de lease, verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte aanhangwagens. De meeste daarvan zijn direct uit voorraad leverbaar, maar u kunt ook bij ons terecht voor een naar uw wensen ontworpen exemplaar. En natuurlijk profiteert u bij ons altijd van uiterst scherpe prijzen, welk type aanhang wagen u ook zoekt.

Enkelasser, tandemasser of een ander model

In onze showroom vindt u een uitgebreide verzameling aanhangwagens, die zich lenen voor oneindig veel toepassingen en werkzaamheden. Behalve wagens met gesloten en open bakken, worden de onderlinge verschillen tevens bepaald door het aantal assen waarmee het chassis is uitgerust. Afhankelijk van de afmeting en het laadvermogen kunt u kiezen voor een enkelasser of tandemasser. Zowel enkelassers als tandemassers zijn verkrijgbaar met een open of gesloten laadbak. In dit laatste geval kunt u kiezen voor een bakwagen met solide wanden of een zogeheten huifaanhanger. Alles bij elkaar hanteren wij maar liefst 26 specifieke aanhangwagencategorieën. Het aanbod dat u bij ons vindt omvat onder meer vee- en paardentrailers, kippers, machine- en autotransporters, plateauaanhangwagens, koel-, vries- en bloemenaanhangwagens, boot- en motortrailers, presentatie-, promotie-, verkoop-, beurs- en podiumwagens, fietsaanhangwagens, rijlesaanhangers en sanitair- en schaftwagens. In ons omvangrijke assortiment zijn diverse topmerken uit voorraad leverbaar, waaronder Anssems, Easyline, Hulco, Humbaur, Proline en Saris. Zo kunt u alles makkelijk met elkaar vergelijken.

Speciaal voor u ontworpen aanhanger kopen

Hoewel alle modellen aanhang wagens bij ons zijn vertegenwoordigd, kunnen wij ook ondernemers en particulieren met bijzondere wensen verder helpen. Heeft u bijvoorbeeld een wagen nodig met een ontwerp dat minder gangbaar is of is uitgerust met speciale voorzieningen, zoals een inklapbare hijskraan, een tankopbouw of een waterspuitinstallatie? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Voor onze afdeling speciaalbouw is het geen enkel probleem om aan de hand van uw wensen een nieuwe aanhangwagen op maat te maken. Wij beschouwen onszelf echter niet als fabrikant en gebruiken als basis voor maatwerk dan ook altijd een aanhangwagenchassis dat in onze grote voorraad aanwezig is. Uiteraard houden onze vakbekwame medewerkers zich bij het bouwen van deze wagens aan de Europese regels voor transport en verkeer en de RWD-regelgeving. Elke speciaalbouwwagen die wij nieuw produceren wordt geleverd met het verplichte COC-certificaat. Hierin staan onder andere het goedkeuringsnummer van de fabrikant en bijzonderheden omtrent de afmetingen van de bak of opbouw.

Aanschaf nieuw of tweedehands model via inruil

Indien u beschikt over een enkelasser, tandemasser, open of gesloten aanhangwagen en deze wilt inruilen voor een ander exemplaar, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Als het gaat om occasionaanhangwagens zijn wij in principe geïnteresseerd in alle soorten en merken. U kunt bij ons langskomen of een prijsindicatie door ons laten maken op grond van duidelijke foto’s van het chassis, de banden, de buitenkant en de binnenzijde van de paardentrailer, bak- of gesloten aanhangwagen in uw bezit. Wanneer u er geen andere wagen voor terug wilt, is het eveneens mogelijk uw oude door ons te laten opkopen. Voor alles geldt natuurlijk dat uw occasionaanhanger controleren of deze in degelijke staat verkeert.

Aanhang wagen huren, kopen of leasen

Heeft u maar af en toe of alleen voor een paar dagen of weken een extra transportwagen nodig en kunt u dat af met een regulier model? Dan hoeft u niet speciaal daarvoor een aanhangwagen te kopen, maar kunt u gebruikmaken van de mogelijkheid om een exemplaar bij ons te huren. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat bij het vervoer van paarden tijdelijk een paardentrailer wordt gehuurd. Met een huuraanhanger bespaart u zich de kosten van stalling en onderhoud, terwijl de investering vergeleken met een daadwerkelijke aanschaf ook een stuk minder fors uitpakt. Overigens kunnen wij u op dit gebied tegemoetkomen door een leasecontract op te stellen. De looptijd hiervan varieert afhankelijk van de aanschafprijs tussen 12 en 60 maanden. Net als bij kopen en huren gelden ook voor leaseaanhangers aantrekkelijke tarieven.

Reparatie, onderhoud, keuring en transport aanhangers

Wij houden ons niet alleen bezig met aanhangwagenverkoop en -verhuur. Onze vakmensen zijn namelijk gespecialiseerd in alles wat met gesloten, open en plateau aanhang wagens te maken heeft. Wij voeren reparaties en onderhoudswerkzaamheden voor u uit en kunnen desgewenst ook de keuring van uw wagen op ons nemen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, beschikken wij over een transportservice. Deze dienst houdt in dat een nieuw of tweedehands bij ons gekocht exemplaar bij u voor de deur wordt afgeleverd. Wilt u meer weten over onze verhuur, verkoop, lease en inruil of wilt u nadere informatie over reparatie, onderhoud en keuring of onze transportdienst? Via onze website komt u rechtstreeks met ons in contact.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. Aanhangwagens XXL West-Brabant biedt een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw aanhangwagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw aanhanger in Zuid-Holland.