Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Kippers

Kipper kopen?

Wilt u een nieuwe kieper kopen of huren? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten kiepaanhangers staan. Wij hebben kippers van de merken Proline, Ifor Williams, Saris, Easyline en Loady. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt model in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Praktisch in gebruik

Een kiep aanhangwagen maakt uw werk gemakkelijk en bespaart u veel tijd bij het laden en lossen. Vooral bij los gestort materiaal zoals zand, grind of grond is een kieper ideaal om snel en makkelijk te lossen. De kiepaanhangwagen is zowel verkrijgbaar met handbediende pomp als met elektronische hydraulische pomp. Maakt u veel gebruik van het kiepsysteem, dan bevelen wij elektrische bediening aan. In deze modellen zitten overigens nog veel verschillen. U kunt namelijk kiezen voor een kipper aanhanger die alleen achterwaarts kiept, maar u kunt ook voor een driezijdige kipper kiezen. Deze kunt u ook nog naar de zijkant laten kiepen. Bij gering gebruik van het kiepsysteem is handbediening echter al voldoende. Het voordeel hiervan is namelijk dat de accu niet leegloopt wanneer het systeem langere tijd niet gebruikt wordt.

Veel soorten direct uit voorraad

De kieper is in veel varianten te verkrijgen. Zowel nieuw als occasion. Voor de particuliere gebruiker is bijvoorbeeld een ongeremde kipper al voldoende terwijl een hovenier een tandemasser kipper of zelfs groter wenst. Bij ons kunt u meerdere modellen vergelijken uit voorraad, daarnaast kunnen wij door deze ruime voorraad een korte levertijd garanderen. De kippers zijn daarbuiten ook nog eens uit te breiden met vele extra’s. Klanten van Aanhangwagens XXL West Brabant kiezen bijvoorbeeld vaak voor loofrekken, opzetborden, ladingnetten of disselsloten.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een kipper aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw kiepaanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw kipper in Zuid-Holland.