Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Koelaanhangwagens

Koop of huur je koelaanhangwagen bij Aanhangwagens XXL West-Brabant

Een groot aanbod koelaanhangwagens vindt u bij Aanhangwagens West Brabant. Koop, huur, lease de koelaanhangwagen die bij u past.

Producten in deze categorie

Koop of huur je koelaanhangwagen bij Aanhangwagens XXL West-Brabant

Een groot aanbod koelaanhangwagens vindt u bij Aanhangwagens West Brabant. Koop, huur, lease de koelaanhangwagen die bij u past.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  In het aanbod van Aanhangwagens XXL West-Brabant vindt u aanhangers in alle soorten en maten. Zo hebben wij onder meer ook koelwagens te koop en te huur. Koeling in een aanhangwagen is onmisbaar voor het geconditioneerde transport van dranken, voedsel en bloemen, maar kan tevens worden gebruikt voor andere doeleinden. Van de beschikbare aanhangers is de koelwagen bijvoorbeeld ook de ideale oplossing als u een gekoelde opslagunit nodig heeft bij evenementen, feesten en festivals. Wij hebben een ruim assortiment aanhangwagens met koeling.

  Hét adres voor het kopen van een koelaanhangwagen

  Dankzij de ervaring en expertise die wij sinds 2011 hebben opgebouwd, staan wij bekend als hét adres voor koeling aanhangwagens voor West-Brabant en omstreken. Op ons terrein vindt u verschillende soorten gekoelde aanhangers, waaronder nieuw en tweedehands. Het totaalgewicht van deze wagens varieert van 750 tot 2500 kg of meer, en ook wat betreft de lengte-, breedte- en hoogtematen kent het assortiment veel afwisseling. Wat de aanhangwagens evenwel met elkaar gemeen hebben, is een stille en onderhoudsarme koelmotor en 55 mm dikke isolatiewanden. Wij breiden ons aanbod regelmatig uit met nieuwe exemplaren, zodat de aanhanger koelwagen die u zoekt vaak uit voorraad leverbaar is. Indien u een van onze koelaanhangers kopen wilt, heeft u keuze uit de gerenommeerde merken Easyline en Proline. Bij aanschaf kan een leasecontract met gespreide betaling over 12 tot 60 maanden worden afgesloten.

  Koelaanhangers opties en accessoires

  Zoals u van ons gewend bent, is het ook bij het kopen van een aanhangwagen met koeling mogelijk om deze op te schalen of aan te passen door onze speciaalbouw afdeling. Wij kunnen onder andere steunpoten toevoegen, een vleesophangsysteem of schappen inbouwen of de binnenkant uitbreiden met een systeem om de lading vast te zetten, zoals cargorails in combinatie met cargostangen. Tot de andere mogelijke extra opties voor een koelaanhangwagen behoren een isolatievloer, een koppelingsslot tegen diefstal, een oprijlaadklep en een koelwagen airco. Daarnaast kunnen onze monteurs ervoor zorgen dat u de motor voor koeling in de aanhangwagen ook onder het rijden kunt inschakelen. Hoewel onderweg koelen niet gebruikelijk is, kan hiertoe desgewenst een mobiele aggregaat in de gekoelde aanhangwagen worden gebouwd. Omdat de wanden en deuren uitstekend geïsoleerd zijn, blijft de temperatuur bij kortstondig transport overigens ook zonder aanvullende koeling constant.

  Geconditioneerde aanhanger of koelwagen huren

  Wellicht vervoert uw bedrijf slechts incidenteel gekoelde producten en is het daarom niet rendabel om een of meer geconditioneerde aanhangers of een koelwagen te kopen. Of misschien heeft u voor een evenement een additionele koelmogelijkheid nodig of een aanhangwagen om etenswaren gekoeld naar de plaats van het feest te brengen. Voor scenario’s als deze kunt u terecht bij onze verhuurafdeling. Wij hebben enkelas en tandemas koelwagens van het merk Proline voor u in diverse afmetingen en gewichtsklassen. U vindt dus altijd een koelaanhanger te huur die voor uw doeleinden van pas komt. En net als bij het kopen kunt u ook bij het huren van een van onze koelaanhangwagens rekenen op een scherp tarief. Wij verhuren deze aanhangers per dagdeel of hele dag. Mocht u een aanhanger nodig hebben voor een langere periode, dan kan dat uiteraard eveneens.

  Geïnteresseerd in een koelaanhanger?

  Bij interesse in een aanhangwagen met koelfunctie of mogelijkheid voor koel-vries, kunt u altijd langskomen in onze showroom. Ook wanneer u zich eerst wilt oriënteren op het omvangrijke assortiment bent u vanzelfsprekend van harte welkom. Wij verstrekken u alle benodigde informatie en helpen u graag bij het maken van uw uiteindelijke keuze. Kom vrijblijvend bij ons langs of maak een afspraak via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.

  Zoekt u een aanhangwagen in Zeeland? Kijk dan op de site van Pak Aanhangwagens!

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.