Gesloten aanhangwagens
De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagen kopen?

Wilt u een nieuwe gesloten aanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten gesloten aanhangwagens staan. Wij hebben enkelas dichte aanhangers en tandemas gesloten wagens van de merken Proline, Ifor Williams, Easyline en Saris. U vindt dus ongetwijfeld een geschikte wagen met gesloten opbouw in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Enkelas dichte aanhangwagen

Zoekt u een kleine gesloten aanhangwagen? Dan is een enkelas variant vaak al voldoende voor u. Deze modellen zijn licht qua gewicht en voldoen voor velen eigenlijk aan alle eisen. Zeker wanneer u van plan bent om bijvoorbeeld meubels te gaan vervoeren. Maar ook als u motoren, scooters of fietsen gaat vervoeren heeft u vaak al voldoende aan een enkelas dichte aanhangwagen. Bekijk het brede aanbod om een variant te vinden die past bij u.

Tandemas gesloten aanhangwagens

Wanneer u grotere en zwaardere producten wilt gaan vervoeren kan een tandemas variant van toegevoegde waarde zijn. Alles is erop ingericht om de tandemas dichte aanhanger specifiek aan te laten sluiten bij de wensen die u heeft. Een dergelijke gesloten tandemasser is al te verkrijgen in een lengte van drie meter. Wij hebben echter ook grote gesloten aanhangers van maar liefst vijf en een halve meter inwendige lengte. In ons brede aanbod zit zeker een variant die helemaal aansluit op de werkzaamheden die u ermee wilt uit gaan voeren.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een gesloten aanhangwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw gesloten aanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw gesloten aanhangwagen in Zuid-Holland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 424 beoordelingen