Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Motortrailers huren

Het vervoeren van uw motor(en) gaat u het makkelijkste af met een motortrailer. ... Lees meer

Het vervoeren van uw motor(en) gaat u het makkelijkste af met een motortrailer. Gaat u bijvoorbeeld met de auto op vakantie maar u wilt tegelijkertijd ook uw motor meenemen? Of heeft u een opknapper gekocht maar deze dient u wel op te komen halen? Deze mogelijke problemen zijn ge... Lees meer

{"item_name":"Proline Motortransporter enkelas 260x155cm 750kg","item_id":14447,"currency":"EUR","price":"","item_brand":"Proline","item_category":"Motortrailers huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Motortransporter enkelas 260x155cm 750kg
Op aanvraag
Motortrailers huren

Het vervoeren van uw motor(en) gaat u het makkelijkste af met een motortrailer. Gaat u bijvoorbeeld met de auto op vakantie maar u wilt tegelijkertijd ook uw motor meenemen? Of heeft u een opknapper gekocht maar deze dient u wel op te komen halen? Deze mogelijke problemen zijn gemakkelijk op te lossen door het gebruik van een motortrailer.

Heeft u voor een korte periode een motoraanhanger nodig? Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant kunt u een motortrailer huren. Wij hebben diverse soorten motoraanhangers te huur waardoor we voor ieder type vervoer de juiste trailer kunnen verhuren.

Motortrailer huren in Roosendaal

Aanhangwagens XXL West-Brabant hecht veel waarde aan een goede service met korte lijnen. Een motoraanhanger huren is daarom zeer gemakkelijk te regelen. Nadat u een keus heeft gemaakt tussen de diverse trailers kunt u op de desbetreffende pagina direct uw reservering plaatsen. Zodra wij het formulier ontvangen kijken wij naar de beschikbaarheid om vervolgens u een bevestiging te sturen zodat u zeker bent van de motortrailer. Vindt u het prettiger om persoonlijk in contact te komen met onze verhuur afdeling dan is dat mogelijk via Whatsapp of via ons directe telefoonnummer. Deze telefoonnummers vindt u terug op de productpagina’s.

Op de afgesproken datum zien wij u graag terug in onze showroom om de verhuur trailer op te halen. Na een korte uitleg zal een officiële huurovereenkomst worden opgesteld waardoor u zeker bent dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tot slot betaalt u een borgsom en kunt u gebruik maken van de aanhanger. Zodra de aanhanger in dezelfde staat teruggebracht is, ontvangt u van ons de reeds betaalde borgsom weer terug.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur trailer. Heeft u nog extra accessoires, zoals spanbanden nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Met een ruim verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

Aanhangwagens XXL West-Brabant Schore voor uw huur motortrailer in Zeeland.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.