Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Occasions
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Occasions

Aanhangwagens tweedehands bij AWB

Behalve voor een nieuw exemplaar bent u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant ook op het juiste adres wanneer u geïnteresseerd bent in een gebruikte aanhanger. In ons assortiment met occasions hebben wij aanhangers en paardentrailers in allerlei varianten en van verschillende merken. Dankzij dit grote aanbod vindt u ongetwijfeld de gebruikte aanhangwagen die u nodig heeft. We breiden het aanbod gebruikte aanhangwagens regelmatig uit, zodat wij ook minder gangbare modellen vaak direct uit voorraad als occasion kunnen leveren.

Tweedehands aanhanger van elk merk

Alle merken waarvan u bij ons een nieuwe aanhangwagen kunt aanschaffen, zijn ook vertegenwoordigd onder onze aanhangers 2ehands. In dit assortiment vindt u dan ook veel bekende merken, zoals Proline, Loady, Easyline, Anssems en Ifor Williams. Daarnaast kunt u 2dehands aanhangwagens kopen van onder meer Hapert en Damco, merken die wij niet in de reguliere verkoop hebben. Het spreekt voor zich dat het gebruikte merkaanbod afhankelijk is van de wagens die wij binnenkrijgen. Behalve voor een reeds gebruikte open of gesloten aanhangwagen kunt u bij het kopen van een aanhanger occasion trouwens ook kiezen voor een recent gebouwd exemplaar. Onder de occasions bevinden zich namelijk diverse maten demo-modellen. Dit zijn wagens die in de afgelopen maanden bij ons in de showroom hebben gestaan. Met zo’n showroommodel koopt u voor een bijzonder aantrekkelijke prijs dus een nog vrijwel nieuwe aanhanger.

Occasion aanhangwagens voor talloze toepassingen

Dankzij de vele beschikbare topmerken in ons aanhangwagen 2dehands assortiment is ook het aantal soorten, maten en varianten enorm uitgebreid. We hebben onder andere gebruikte koelaanhangwagens, machine-, motor- en autotransporter, remorque plateau wagens, aanhangwagen kipper, gesloten aanhangwagen 750 kg verkrijgbaar in enkel as of dubbel as. De staat van de aanhangwagens is altijd zeer goedWe hebben onder andere gebruikte koelaanhangwagens, machine-, motor- en autotransporter, remorque plateau wagens, aanhangwagen kipper, gesloten aanhangwagen 750 kg verkrijgbaar in enkel as of dubbel as. De staat van de aanhangwagens is altijd zeer goed. Hieronder bevinden zich geremde en ongeremde aanhangwagens en enkelassers en tandemassers. Met enige regelmaat voegen we een tridemassige tweedehands aanhanger aan het aanbod toe, vaak in de vorm van een auto- of machinetransporter, kipper of plateauwagen. De gewichtsklassen van onze occasions laten minstens zo veel afwisseling zien en lopen uiteen van 750 kg tot 3500 kg. Indien momenteel de door u gewenste aanhangwagen niet 2dehands bij ons verkrijgbaar is, is het goed mogelijk dat wij deze binnen afzienbare tijd alsnog binnenkrijgen. In dit soort gevallen kunt u ons ook laten weten wat u zoekt. Wij nemen dan contact met u op wanneer een dergelijke occasion aanhangwagen ergens wordt aangeboden.

Alleen de beste gebruikte aanhangers

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat ook elke 2dehands aanhangwagen die wij verkopen in goede staat is. Om dit te bepalen voeren wij bij binnenkomst van een occasionwagen een visuele keuring uit. Heeft u besloten welke aanhanger u tweedehands wilt kopen, dan kunt u voor een kleine meerprijs een uitgebreidere technische onderhoudsbeurt door ons laten verrichten. Hierbij controleren we de verlichting, het chassis en de remmen op fouten of ontbrekende functionaliteiten. U weet dat de wagen na deze check-up 100% voldoet aan de regels en kunt veilig aan het verkeer deelnemen. Bovendien heeft u na een dergelijke onderhoudsbeurt drie maanden garantie op uw occasion aanhanger. Aanhangwagens XXL West-Brabant is niet aansprakelijk voor het gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van niet als zodanig door ons gecontroleerde occasion aanhangwagens. Bij problemen met een gebruikte wagen die wel uit fouten zijn ontstaan die u ons kunt aanrekenen, lossen wij het deze uiteraard voor u op.

Gebruikte aanhangwagens inruilen

Om het occasionassortiment op peil te houden, zijn wij altijd afhankelijk van particulieren en bedrijven die hun aanhanger willen inruilen. Als u een nog relatief nieuw gesloten of open exemplaar heeft dat overbodig is, dan kunt u dat dus altijd laten weten. Om vast te stellen of wij uw aanhanger willen overnemen, zien wij deze bij voorkeur eerst in het echt. U kunt daartoe bij ons langskomen in Roosendaal. Is dit geen optie? Dan is het ook mogelijk om foto’s te mailen van de aanhangwagen die u tweededehands te koop heeft. We willen in elk geval de staat van de laadbak, buitenzijde, banden en het chassis kunnen beoordelen. Wij bieden u vervolgens een eerlijke prijs of een nieuw exemplaar tegen een gereduceerd bedrag aan, wanneer u een of meer nog bruikbare aanhangwagens te koop heeft. Ons telefoonnummer en e-mailadres staan op onze website. U kunt ook het online contactformulier insturen als u een aanhangwagen tweedehands kopen of verkopen wilt.