Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Occasions

Tweedehands aanhangers kopen?

Voor een tweedehands remorkbent u bij Aanhangwagens XXL West Brabant aan het juiste adres. Op ons terrein van 5500 vierkante meter treft u een ruim aanbod gebruikte aanhangers en paardentrailers in diverse soorten en maten.

Dankzij dit grote aanbod vindt u ongetwijfeld de gebruikte aanhangwagen die u nodig heeft. We breiden het aanbod gebruikte aanhangwagens regelmatig uit, zodat wij ook minder gangbare modellen vaak direct uit voorraad als occasion kunnen leveren.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Tweedehands aanhanger van elk merk

  Alle merken waarvan u bij ons een nieuwe aanhangwagen kunt aanschaffen, zijn ook vertegenwoordigd onder onze aanhangers 2ehands. In dit assortiment vindt u dan ook veel bekende merken, zoals Proline, Loady, Easyline, Anssems en Ifor Williams. Daarnaast kunt u 2dehands aanhangwagens kopen van onder meer Hapert en Damco, merken die wij niet in de reguliere verkoop hebben. Het spreekt voor zich dat het gebruikte merkaanbod afhankelijk is van de wagens die wij binnenkrijgen. Behalve voor een reeds gebruikte open of gesloten aanhangwagen kunt u bij het kopen van een aanhanger occasion trouwens ook kiezen voor een recent gebouwd exemplaar. Onder de occasions bevinden zich namelijk diverse maten demo-modellen. Dit zijn wagens die in de afgelopen maanden bij ons in de showroom hebben gestaan. Met zo’n showroommodel koopt u voor een bijzonder aantrekkelijke prijs dus een nog vrijwel nieuwe aanhanger.

  Occasion aanhangwagens voor talloze toepassingen

  Dankzij de vele beschikbare topmerken in ons aanhangwagen 2dehands assortiment is ook het aantal soorten, maten en varianten enorm uitgebreid. We hebben onder andere gebruikte koelaanhangwagens, machine-, motor- en autotransporter, remorque plateau wagens, aanhangwagen kipper, gesloten aanhangwagen 750 kg verkrijgbaar in enkel as of dubbel as. De staat van de aanhangwagens is altijd zeer goedWe hebben onder andere gebruikte koelaanhangwagens, machine-, motor- en autotransporter, remorque plateau wagens, aanhangwagen kipper, gesloten aanhangwagen 750 kg verkrijgbaar in enkel as of dubbel as. De staat van de aanhangwagens is altijd zeer goed. Hieronder bevinden zich geremde en ongeremde aanhangwagens en enkelassers en tandemassers. Met enige regelmaat voegen we een tridemassige tweedehands aanhanger aan het aanbod toe, vaak in de vorm van een auto- of machinetransporter, kipper of plateauwagen. De gewichtsklassen van onze occasions laten minstens zo veel afwisseling zien en lopen uiteen van 750 kg tot 3500 kg. Indien momenteel de door u gewenste aanhangwagen niet 2dehands bij ons verkrijgbaar is, is het goed mogelijk dat wij deze binnen afzienbare tijd alsnog binnenkrijgen. In dit soort gevallen kunt u ons ook laten weten wat u zoekt. Wij nemen dan contact met u op wanneer een dergelijke occasion aanhangwagen ergens wordt aangeboden.

  Alleen de beste gebruikte aanhangers

  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat ook elke 2dehands aanhangwagen die wij verkopen in goede staat is. Om dit te bepalen voeren wij bij binnenkomst van een occasionwagen een visuele keuring uit. Heeft u besloten welke aanhanger u tweedehands wilt kopen, dan kunt u voor een kleine meerprijs een uitgebreidere technische onderhoudsbeurt door ons laten verrichten. Hierbij controleren we de verlichting, het chassis en de remmen op fouten of ontbrekende functionaliteiten. U weet dat de wagen na deze check-up 100% voldoet aan de regels en kunt veilig aan het verkeer deelnemen. Bovendien heeft u na een dergelijke onderhoudsbeurt drie maanden garantie op uw occasion aanhanger. Aanhangwagens XXL West-Brabant is niet aansprakelijk voor het gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van niet als zodanig door ons gecontroleerde occasion aanhangwagens. Bij problemen met een gebruikte wagen die wel uit fouten zijn ontstaan die u ons kunt aanrekenen, lossen wij het deze uiteraard voor u op.

  Gebruikte aanhangwagens inruilen

  Om het occasionassortiment op peil te houden, zijn wij altijd afhankelijk van particulieren en bedrijven die hun aanhanger willen inruilen. Als u een nog relatief nieuw gesloten of open exemplaar heeft dat overbodig is, dan kunt u dat dus altijd laten weten. Om vast te stellen of wij uw aanhanger willen overnemen, zien wij deze bij voorkeur eerst in het echt. U kunt daartoe bij ons langskomen in Roosendaal. Is dit geen optie? Dan is het ook mogelijk om foto’s te mailen van de aanhangwagen die u tweededehands te koop heeft. We willen in elk geval de staat van de laadbak, buitenzijde, banden en het chassis kunnen beoordelen. Wij bieden u vervolgens een eerlijke prijs of een nieuw exemplaar tegen een gereduceerd bedrag aan, wanneer u een of meer nog bruikbare aanhangwagens te koop heeft. Ons telefoonnummer en e-mailadres staan op onze website. U kunt ook het online contactformulier insturen als u een aanhangwagen tweedehands kopen of verkopen wilt.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.