Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Machinetransporters huren

Om op een veilige en comfortabele manier uw machines te vervoeren heeft u een st... Lees meer

Om op een veilige en comfortabele manier uw machines te vervoeren heeft u een sterke aanhangwagen nodig. Het transport van uw machines zoals een hoogwerker of graafmachine kunt u het beste uitvoeren met een machinetransporter, ook wel dieplader genoemd. Komt het maar zeer zelden ... Lees meer

{"item_name":"Proline Machinetransporter tridemas 400x170cm 3500kg","item_id":14453,"currency":"EUR","price":"","item_brand":"Proline","item_category":"Machinetransporters huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Machinetransporter tridemas 400x170cm 3500kg
Op aanvraag
Machinetransporters huren

Om op een veilige en comfortabele manier uw machines te vervoeren heeft u een sterke aanhangwagen nodig. Het transport van uw machines zoals een hoogwerker of graafmachine kunt u het beste uitvoeren met een machinetransporter, ook wel dieplader genoemd.

Komt het maar zeer zelden voor dat u machines moet transporteren, dan heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant de oplossing voor u. Wij hebben een dieplader te huur voor een scherpe prijs en van hoge kwaliteit. Een transporter huren lost het transport probleem voor u op.

Machinetransporter huren in Roosendaal

Indien u besloten heeft om een machinetransporter te huren bij Aanhangwagens XXL West-Brabant dan kunt u op verschillende manieren een reservering plaatsen. Allereerst kunt u op een gemakkelijke manier een reservering plaatsen op de pagina van de gewenste machinetransporter. Daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid om een bericht te sturen via WhatsApp en u kunt uiteraard ook rechtstreeks bellen met onze verhuur afdeling. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan.

Op het moment dat u de aanhanger komt ophalen ontvangt u na het betalen van de borg, een officiële huurovereenkomst. Met deze overeenkomst bent u er zeker van dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tevens geeft het u zekerheid voor eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de wagen in dezelfde staat teruggebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

Heeft u weinig ervaring of kennis voor het gebruik van een machinetransporter? Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de te huren transporter. Heeft u nog extra accessoires nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Met een ruim verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

Aanhangwagens XXL West-Brabant Schore voor een dieplader verhuur in Zeeland.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.