Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Kippers huren

Heeft u grote verbouw plannen in of aan uw huis of gaat uw tuin op de schop? Maa... Lees meer

Heeft u grote verbouw plannen in of aan uw huis of gaat uw tuin op de schop? Maak het uzelf dan niet te moeilijk en huur vandaag nog een kiepaanhanger bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Met onze elektrische kipper bent u van alle gemakken voorzien. Het lossen van uw puin gaat zo... Lees meer

{"item_name":"Easyline Kipper tandemas 300x160cm 2100kg","item_id":14451,"currency":"EUR","price":"65","item_brand":"Easyline","item_category":"Kippers huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Kipper tandemas 300x160cm 2100kg
Huren vanafv.a. 65,- per dagp/d
Kippers huren

Heeft u grote verbouw plannen in of aan uw huis of gaat uw tuin op de schop? Maak het uzelf dan niet te moeilijk en huur vandaag nog een kiepaanhanger bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Met onze elektrische kipper bent u van alle gemakken voorzien. Het lossen van uw puin gaat zonder problemen aangezien de laadbak volledig elektrisch wordt gekiept waardoor de lading zonder enige moeite wordt gestort.

Kiepaanhanger huren in Roosendaal

Een kipper huren bij Aanhangwagens XXL West-Brabant kunt u op verschillende manieren regelen. Allereerst kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier op de specifieke productpagina. Hier voert u al uw wensen in waarna het formulier terecht komt bij onze verhuurafdeling. U ontvangt altijd een bevestiging van ons indien de reservering geplaatst is. Bent u niet in de gelegenheid om online het formulier in te vullen, dan kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met onze verhuurafdeling. Hierbij heeft u de keus om een Whatsapp bericht te sturen of te kiezen voor het directe telefoonnummer.

Op het moment dat u bij ons de kiep aanhanger komt ophalen dient u borg te betalen welke na afloop wordt verrekend met het totale huurbedrag. U ontvangt na betaling van de borgsom, een officiële huurovereenkomst waardoor u volgens de richtlijnen van de BOVAG een huur wagen mee neemt. Deze overeenkomst geeft u ook zekerheid dat u geen risico’s loopt bij eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de wagen in dezelfde staat teruggebracht is, krijgt u de borgsom terug.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur kipper. Heeft u nog extra spanbanden of een ladingnet nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Met een ruim verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

Aanhangwagens XXL West-Brabant Schore voor een kipper huren in Zeeland.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.