Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Autoambulances tweedehands

Een autotransporter, ook wel autoambulance genoemd, wordt gebruikt voor het tran... Lees meer

Een autotransporter, ook wel autoambulance genoemd, wordt gebruikt voor het transporteren van voertuigen van de ene naar de andere locatie. Doordat een autotransporter over het algemeen voorzien is van oprijplaten kunt u gemakkelijk een voertuig op de transporter rijden. Een ande... Lees meer

{"item_name":"Proline Autotransporter tandemas 400x205cm 2850kg","item_id":58531,"currency":"EUR","price":3569.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Autotransporter tandemas 400x205cm 2850kg
Top occasion
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 2.950,- excl. BTWexcl. BTW
{"item_name":"Brian James Autotransporter tandemas 450x200cm 3000kg","item_id":59107,"currency":"EUR","price":6745.75,"item_brand":"Brian James","item_category":"Autoambulances tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Brian James Autotransporter tandemas 450x200cm 3000kg
Weg is weg, wees er snel bij
Kopen vanafv.a. 5.575,- excl. BTWexcl. BTW
Niet gevonden wat je zoekt?

Krijg een mailtje wanneer er een 'nieuwe' occasion beschikbaar is.

  {"item_name":"Anssems Autotransporter tandemas 405x200cm 2700kg","item_id":52156,"currency":"EUR","price":4083.75,"item_brand":"Anssems","item_category":"Autoambulances tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Anssems Autotransporter tandemas 405x200cm 2700kg
  Weg is weg, wees er snel bij
  Kopen vanafv.a. 3.375,- excl. BTWexcl. BTW
  Niet gevonden wat je zoekt?

  Krijg een mailtje wanneer er een 'nieuwe' occasion beschikbaar is.

   {"item_name":"Proline Autotransporter tandemas 450x210cm 2850kg","item_id":12542,"currency":"EUR","price":5747.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":3,"quantity":1} Proline Autotransporter tandemas 450x210cm 2850kg
   Weg is weg, wees er snel bij
   Kopen vanafv.a. 4.750,- excl. BTWexcl. BTW
   Autoambulances tweedehands

   Een autotransporter, ook wel autoambulance genoemd, wordt gebruikt voor het transporteren van voertuigen van de ene naar de andere locatie. Doordat een autotransporter over het algemeen voorzien is van oprijplaten kunt u gemakkelijk een voertuig op de transporter rijden.

   Een andere belangrijke eigenschap van een autotrailer is dat hij fijn achter de auto hangt waardoor het transport op een goede en veilige manier kan plaats vinden.

   Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant zijn we ons bewust van het feit dat het aanschaffen van een nieuwe autotransporter een hoge kostenpost met zich mee kan brengen. Een goed alternatief is daarom een autotransporter tweedehands. De tweedehands modellen die wij inkopen of inruilen worden altijd netjes nagekeken om zeker te zijn dat wij een goede kwaliteit autotrailer tweedehands kunnen verkopen.

   Autotrailer tweedehands kopen bij Aanhangwagens XXL West-Brabant

   Bent u in uw zoektocht naar een autotransporter tweedehands op één van onze modellen gestuit? Kom gerust eens langs in onze showroom om de transporter te bekijken. Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de autotrailer direct mee nemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

   Zit op dit moment niet de gewenste tweedehands autotrailer tussen ons aanbod, dan kunt u ons ook altijd laten weten waar u naar op zoek bent zodat wij u direct kunnen contacteren indien er een passend gebruikt model binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod autotransporters om daar het gewenste model te vinden.

   Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een autotransporter huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur autotransporters gewilde modellen zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

   Welke occasions verkoopt Aanhangwagens XXL West-Brabant?

   Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een mooi aanbod aan occasion aanhangwagens. Het huidige assortiment occasions en tweedehands aanhangwagens vindt u op onze website. Bent u op zoek naar een andere aanhanger? Op het formulier op onze contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact op als de gewenste occasion aanhanger in ons assortiment zit.

   Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een occasion?

   Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

   Wat betekent een demomodel aanhangwagen?

   Ons aanbod occasions heeft ook demomodellen. Deze nieuwe aanhangwagens mogen, om diverse redenen, extra scherp weg. Dit betreft vaak showroommodellen, doordat deze in onze showroom hebben gestaan, kan er hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.