Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Kippers tweedehands

Bent u op zoek naar een tweedehands kipper aanhangwagen? Dan bent u bij Aanhangw... Lees meer

Bent u op zoek naar een tweedehands kipper aanhangwagen? Dan bent u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant aan het juiste adres. Met een kipper beschikt u namelijk over een aanhangwagen die van alle gemakken is voorzien. Op een uiterst makkelijke manier lost u goederen zoals puin of ... Lees meer

Helaas, er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

Kippers tweedehands

Bent u op zoek naar een tweedehands kipper aanhangwagen? Dan bent u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant aan het juiste adres. Met een kipper beschikt u namelijk over een aanhangwagen die van alle gemakken is voorzien.

Op een uiterst makkelijke manier lost u goederen zoals puin of zand door het gemak van een kiepende laadvloer. Een vracht lossen is nog nooit zo makkelijk geweest als met een kiep aanhangwagen. Er zijn diverse uitvoeringen kippers verkrijgbaar. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant krijgen wij met regelmaat goede kwaliteit kipper aanhangwagens tweedehands binnen. Zo treft u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant enkelzijdige kippers en 3-zijdige kippers waarbij sommige modellen ook voorzien zijn van oprijplaten. Dit om met gemak ook machines of zware gereedschappen mee te nemen naar locatie.

Wij bieden deze kippers nagekeken aan, maar soms gaan ze ook direct onze website op zonder dat er naar gekeken is. Uiteraard maakt dat de wagens goedkoper. Wilt u echter zeker zijn dat de kipper in goede staat is, kies dan voor een onderhoudsbeurt. Bij de onderhoudsbeurt kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw tweedehands aanhangwagen.

Kipkar tweedehands kopen

Heeft u tussen ons aanbod kipper aanhanger occasions een geschikt model gevonden? Kom gerust eens langs in onze showroom om de wagen te bekijken. Indien deze aansluit bij al uw wensen dan kunt u de kipper direct meenemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

Doordat ons aanbod vaak fluctueert kan het voorkomen dat op dit moment voor u niet het gewenste model aanwezig is. Wij raden u toch aan om contact met ons op te nemen zodat u bij ons kenbaar kunt maken waar u naar op zoek bent. Indien wij een passende tweedehands kipper aanhangwagen binnenkrijgen kunnen wij u direct contacteren. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod kippers om daar een gewenst model te vinden.

Liever een kipper huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur kiepers gewild zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands kipper aanhangwagens te koop staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken.

Welke occasions verkoopt Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een mooi aanbod aan occasion aanhangwagens. Het huidige assortiment occasions en tweedehands aanhangwagens vindt u op onze website. Bent u op zoek naar een andere aanhanger? Op het formulier op onze contactpagina kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij contact op als de gewenste occasion aanhanger in ons assortiment zit.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een occasion?

Occasions zijn tweedehands aanhangwagens, dus er zitten altijd gebruikssporen op. Wij raden aan om een tweedehands aanhangwagen bij een erkend dealer aan te schaffen. Onze occasions gaan altijd eerst door de werkplaats, waar een erkend BOVAG monteur de aanhangwagen eerst nakijkt en eventuele ernstige gebreken oplost.

Wat betekent een demomodel aanhangwagen?

Ons aanbod occasions heeft ook demomodellen. Deze nieuwe aanhangwagens mogen, om diverse redenen, extra scherp weg. Dit betreft vaak showroommodellen, doordat deze in onze showroom hebben gestaan, kan er hier en daar een voetafdruk of veeg op zitten. De aanhangwagens komen altijd nieuw op kenteken en u bent de eerste eigenaar.