Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Overige aanhangwagens huren

Heeft u slechts voor een dag of paar dagen een aanhanger nodig? Dan is het overb... Lees meer

Heeft u slechts voor een dag of paar dagen een aanhanger nodig? Dan is het overbodig om zelf een aanhanger aan te schaffen, u kunt dan wellicht beter een exemplaar huren. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant bent u hiervoor ook aan het juiste adres en kunt u kiezen uit een mooi aan... Lees meer

{"item_name":"Plateauwagen met glasbok tandemas 400x200cm 3500kg","item_id":21136,"currency":"EUR","price":"90","item_brand":"","item_category":"Plateauaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Plateauwagen met glasbok tandemas 400x200cm 3500kg
Huren vanafv.a. 90,- per dagp/d
Overige aanhangwagens huren

Heeft u slechts voor een dag of paar dagen een aanhanger nodig? Dan is het overbodig om zelf een aanhanger aan te schaffen, u kunt dan wellicht beter een exemplaar huren. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant bent u hiervoor ook aan het juiste adres en kunt u kiezen uit een mooi aanbod aanhangers huren.

Aanhanger huren online

Op onze website kunt u eenvoudig zelf een aanhangwagen huren voor de gewenste dagen. Kies de aanhanger die u wilt en reserveer deze gelijk. Via onze online kalender tool kiest u de dagen dat u de aanhanger wilt lenen, u ziet dan gelijk de beschikbaarheid hiervan. U betaalt bij het huren van één van onze aanhangwagens een borgsom, deze krijgt u uiteraard terug als u de kar in goede staat terugbrengt.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.