Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Overige aanhangwagens

Overige aanhangwagens kopen Naast het ruime assortiment aan traditionele aanhang... Lees meer

Overige aanhangwagens kopen Naast het ruime assortiment aan traditionele aanhangwagens, hebben we bij Aanhangwagens XXL West-Brabant ook overige aanhangwagens. Deze behoren niet tot de klassieke categorie, denk bijvoorbeeld aan bloemenwagens, boottrailers, schaftwagens en verkoop... Lees meer

Overige aanhangwagens

Overige aanhangwagens kopen

Naast het ruime assortiment aan traditionele aanhangwagens, hebben we bij Aanhangwagens XXL West-Brabant ook overige aanhangwagens. Deze behoren niet tot de klassieke categorie, denk bijvoorbeeld aan bloemenwagens, boottrailers, schaftwagens en verkoopwagens. Maar ook lesaanhangwagens en veetrailers kunt u bij ons vinden.

Welke aanhanger u ook kiest, wij hebben alleen de beste merken. Alle modellen die u bij ons vindt, worden ontwikkeld en gebouwd door vooraanstaande bedrijven. Deze zijn met name in Nederland en Duitsland gevestigd. U kunt kiezen uit een aanhanger, paardentrailer of overige aanhangwagen uit de merken Hulco, Montana, Proline, Humbaur, Ifor Williams, Henra, Pega, Easyline, Saris, Loady, Anssems en Careliner.

Nieuwe en tweedehands aanhang wagen

Een nieuwe aanhanger kan een flinke investering zijn, zeker met alles erop en eraan. Daarom vindt u in ons aanbod naast vele nieuwe aanhangwagens ook een mooie tweedehands selectie. De occassions in dit aanbod worden regelmatig aangeboden, afhankelijk van wat wij aangeboden krijgen. Zit hier een geschikte aanhanger tussen? Wacht dan niet te lang, want van de tweedehands wagens hebben we maar 1 op voorraad.

Leasen aanhangwagen

Toch liever een nieuwe aanhangwagen, maar wilt u gespreid betalen? Ook dat is mogelijk via een leasecontract dat u voordelig bij ons af kunt sluiten. U kunt ook uw huidige aanhangwagen bij ons inruilen, wij kijken dan wat dit voor de aankoopprijs van uw nieuwe exemplaar betekent. U bent dan overigens niet verplicht om een nieuwe wagen bij ons aan te schaffen.

Aanhangwagen op maat maken

Naast het aanbod standaard aanhangwagens kunt u bij ons voor meer terecht. Als u de aanhanger wilt gebruiken voor bijzondere werkzaamheden of toepassingen, bent u bij ons aan het goede adres. Sommige bedrijfstakken vragen namelijk om doelgerichte oplossingen, waarbij wij u graag helpen. Het is daarom ook mogelijk om een unieke aanhanger te laten ontwerpen en bouwen door ons. Hiervoor kunt u bij onze afdeling speciaalbouw uw wensen doorgeven. Bij het maken van uw speciale aanhangwagen maken wij gebruik van een regulier en uit voorraad leverbaar chassis. Deze opbouw kan volledig naar uw wensen worden uitgevoerd, met inachtneming van de wetgeving rond verkeersvoertuigen. Wij hebben onder andere aanhangers ontwikkeld met een uitklapbare hijskraan en voorzien van een waterspuitinstallatie. Op onze projecten pagina vindt u nog meer voorbeelden van maatwerk aanhangwagens.

Huren of kopen aanhanger

Bij het kopen van een aanhangwagen is er heel veel mogelijk; gebruikt, nieuw en speciaalbouw. Maar u kunt niet alleen voor een aanhanger kopen bij ons terecht. Wanneer u voor slechts een korte periode een aanhanger nodig heeft, kunnen wij u ook helpen. Daarom kunt u ook één van onze aanhangwagens huren voor de gewenste dagen. Mocht u de aanhanger langer nodig hebben, kunt u de huurovereenkomst verlengen. Met een gehuurde aanhanger bespaart u op onnodige kosten voor aanschaf, onderhoud en stalling. Wilt u meer weten over ons aanhanger huren aanbod of heeft u zelf een auto aanhanger te koop? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of ons contactformulier.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een aanhangwagen?

Er is veel keuze als het om aanhangwagens gaat, er zijn verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. Hierbij zijn het gewicht en afmetingen van de wagen het belangrijkst. Onze verkoopmedewerkers denken graag met u mee.

Welke aanhangers merken heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod aanhangwagens met verschillende merken. U vindt hier onze topmerken Proline, Easyline en Ifor Williams. Maar ook voor aanhangwagens van Nederlandse bodem zit u bij ons goed, zoals Anssems en Saris. Op zoek naar een ongeremde bakwagen, dan heeft het merk Loady vast wat u zoekt. Wilt u een paardentrailer van een bekend merk? In ons assortiment vindt u trailers van Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams.

Met welk rijbewijs mag ik met een aanhangwagen rijden?

Vaak wordt gedacht dat het aantal assen van een aanhangwagen bepaalt welk rijbewijs nodig is om er mee te rijden, maar dat is niet zo. Het wordt bepaald door de maximaal toegestane massa die u mag vervoeren met de aanhanger. Alle informatie over rijbewijzen op een rijtje vindt u op een aparte pagina hier.

Is een aanhangwagen leasen mogelijk bij Aanhangwagen XXL West-Brabant?

Naast kopen, is een aanhangwagen leasen ook mogelijk bij ons. De aanschaf van een nieuwe wagen kan flink oplopen, daarom komen wij u graag tegemoet. Wanneer u een aanhanger leaset bij ons, betaalt u iedere maand een vast bedrag om uw aankoop te financieren. Wanneer u de laatste termijn heeft betaald, is de aanhangwagen volledig van u. U kunt deze natuurlijk gedurende de leaseperiode al wel in gebruik nemen.