Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Reclame aanhangwagens

Op zoek naar een reclamebord dat u overal kwijt kunt? Dan is een reclame aanhang... Lees meer

Op zoek naar een reclamebord dat u overal kwijt kunt? Dan is een reclame aanhangwagen wellicht iets voor u. Met een stevig, lichtgewicht reclamewagen heeft u een makkelijk te positioneren reclamebord dat u overal kwijt kunt. In het frame kunt u een degelijk reclamedoek plaatsen e... Lees meer

{"item_name":"Easyline Reclame aanhangwagen enkelas 300x130x200cm 750kg","item_id":"58710","currency":"EUR","price":1808.95,"item_brand":"Easyline","item_category":"Reclame aanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Reclame aanhangwagen enkelas 300x130x200cm 750kg
2500
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 1.495,-
Reclame aanhangwagens

Op zoek naar een reclamebord dat u overal kwijt kunt? Dan is een reclame aanhangwagen wellicht iets voor u. Met een stevig, lichtgewicht reclamewagen heeft u een makkelijk te positioneren reclamebord dat u overal kwijt kunt. In het frame kunt u een degelijk reclamedoek plaatsen en deze is tevens snel en eenvoudig te wisselen. Zo toont u altijd de reclame die het meest up-to-date is.

Reclamewagen lichtgewicht

Doordat de reclame aanhanger niet voorzien is van een bak, maar van een open frame is deze lichter in gewicht. Het frame maakt het bevestigen van het reclamedoek eenvoudig, omdat u goed overal bij kunt. Doordat de reclameaanhangwagen een laag eigen gewicht heeft, biedt dit de mogelijkheid om een dikker doek te plaatsen.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een aanhangwagen?

Er is veel keuze als het om aanhangwagens gaat, er zijn verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. Hierbij zijn het gewicht en afmetingen van de wagen het belangrijkst. Onze verkoopmedewerkers denken graag met u mee.

Welke aanhangers merken heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod aanhangwagens met verschillende merken. U vindt hier onze topmerken Proline, Easyline en Ifor Williams. Maar ook voor aanhangwagens van Nederlandse bodem zit u bij ons goed, zoals Anssems en Saris. Op zoek naar een ongeremde bakwagen, dan heeft het merk Loady vast wat u zoekt. Wilt u een paardentrailer van een bekend merk? In ons assortiment vindt u trailers van Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams.

Met welk rijbewijs mag ik met een aanhangwagen rijden?

Vaak wordt gedacht dat het aantal assen van een aanhangwagen bepaalt welk rijbewijs nodig is om er mee te rijden, maar dat is niet zo. Het wordt bepaald door de maximaal toegestane massa die u mag vervoeren met de aanhanger. Alle informatie over rijbewijzen op een rijtje vindt u op een aparte pagina hier.

Is een aanhangwagen leasen mogelijk bij Aanhangwagen XXL West-Brabant?

Naast kopen, is een aanhangwagen leasen ook mogelijk bij ons. De aanschaf van een nieuwe wagen kan flink oplopen, daarom komen wij u graag tegemoet. Wanneer u een aanhanger leaset bij ons, betaalt u iedere maand een vast bedrag om uw aankoop te financieren. Wanneer u de laatste termijn heeft betaald, is de aanhangwagen volledig van u. U kunt deze natuurlijk gedurende de leaseperiode al wel in gebruik nemen.