Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Ifor-Williams

Ifor Williams aanhangwagens en paardentrailers

Ifor Williams Trailers is een bekend aanhangwagenmerk, dat Groot-Brittannië als thuisbasis heeft. Het bedrijf heeft zich opgewerkt tot de Britse leider op de markt voor aanhangers en beschikt over dealers in een groot aantal landen.

Ifor Williams staat voor kwaliteit en verkoopt zijn aanhangwagens aan zowel zakelijke partijen als particulieren. Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een uitgebreid assortiment zeer sterke Ifor Williams aanhangers voor u.

Kwaliteit sinds 1958

Sinds het oprichtingsjaar 1958 heeft Ifor Williams ruim 600.000 aanhangwagens geproduceerd die zich lenen voor talloze toepassingen. Alles bij elkaar omvat de decennialange catalogus zo’n duizend ontwerpen, bedoeld voor uiteenlopende beroepsgroepen als agrariërs, loodgieters, bouwbedrijven en hippische sporters. De drijfveer van het merk is het bouwen van open en gesloten aanhangwagens die een hoge kwaliteit combineren met duurzaamheid, de laatste technologische noviteiten, een onderhoudsarm en robuust design en een eerlijke prijs. Kiest u voor Ifor Williams, dan koopt u dus gegarandeerd een kwalitatief hoogstaande aanhanger. Dat deze gedachte breed wordt gedragen, blijkt wel uit de tientallen landen waar het merk distributeurs heeft. Behalve in het grootste deel van Europa worden de aanhangwagens en paardentrailers onder meer verkocht in Israël, Koeweit, de Verenigde Arabische Emiraten, Australië en Nieuw-Zeeland.

Gevarieerd keuzeaanbod Ifor Williams aanhangers

Van het veelzijdige assortiment dat het Britse bedrijf heeft ontwikkeld, zijn de populairste modellen opgenomen in het aanbod van Aanhangwagens XXL West-Brabant. De totaalgewichten lopen daarbij uiteen van 750 kg tot 3500 kg, terwijl zich onder de aanhangers enkelassers, tandemassers en tridemassers bevinden. U kunt bij ons onder meer bloemenwagens en andere gesloten aanhangers, open auto- en machinetransporters met en zonder huif, kippers, plateauwagens en vee- en paardentrailers kopen. Van deze laatste aanhangwagens worden de modellen uit de serie Ifor Williams HB of HBX veel verkocht. Populair is de 1,5 paards of 2 paards paardentrailer. Deze voor paarden en pony’s bestemde aanhangers zijn leverbaar in diverse ontwerpen. Sommige hebben bijvoorbeeld een aparte ruimte voor de opslag van zadels. Wanneer u meer paarden tegelijk wilt vervoeren, kunt u altijd informeren naar de 3 tot 4 paards trailer van dit merk.

Ifor Williams onderdelen

Ondanks het afwisselende aanbod worden van elke Ifor Williams aanhangwagen de meeste onderdelen in eigen beheer door het bedrijf zelf vervaardigt. Dit geldt onder andere voor de assen, chassis en frames. Behalve de productie van de Ifor Williams onderdelen houdt men ook de bouw van de veetrailers, paardentrailers en aanhangers in eigen hand. Hiertoe beschikt het merk over een aantal fabrieken in Wales. Voor onderdelen die extern moeten worden aangeschaft wordt gebruikgemaakt van erkende toeleveranciers, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Op een wagen of trailer van Ifor Williams kunt u dus blindelings vertrouwen. Aanhangwagens XXL West-Brabant verkoopt verschillende losse onderdelen voor aanhangers van deze producent. Zo hebben wij voor uw Ifor Williams paardentrailer trapbescherming, bodemplaten en rubbermatten op maat.

Tweedehands Ifor Williams aanschaffen

Wilt u graag een aanhanger, paardentrailer of veewagen van Ifor Williams kopen, maar heeft u niet voldoende financiële armslag voor het nieuwe model? Bij ons kunt u ook terecht voor een gebruikte Ifor Williams. Wij krijgen namelijk geregeld tweedehands aanhangwagens van dit merk aangeboden, die vaak een vrij recent bouwjaar hebben. Door te kiezen voor een occasion geniet u voor een voordelige prijs van de sterke, duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen waar dit merk om bekendstaat. Overigens kunt u ook uw bestaande aanhanger bij ons inruilen. U koopt uw vervangende Ifor Williams wagen dan met korting. De hoogte daarvan is afhankelijk van de staat van uw inruilexemplaar. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een Ifor Williams paardentrailer, veetrailer of andere aanhangwagen. Dit kan via e-mail, WhatsApp, telefonisch of door het contactformulier op onze website in te sturen. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend langskomen in onze showroom in Roosendaal.

Contact

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant kunt u terecht voor diverse soorten aanhangwagens. Zowel nieuw als occasion, van alle bekende merken. Niet alleen kunt u aanhangwagens bij ons kopen, maar ook huren en leasen. Ook bieden wij u de mogelijkheid uw aanhangwagen op maat te laten maken op onze speciaalbouw afdeling. Meer informatie? Neem contact met ons op. Dit kan via het contactformuliersocial mediatelefoon of e-mail.