Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Careliner

Ook voor een aanhanger bestemd voor het vervoer van paarden zit u goed bij Aanha... Lees meer

Ook voor een aanhanger bestemd voor het vervoer van paarden zit u goed bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. In ons assortiment vindt u onder meer paardentrailers van het merk Bucker Careliner. Dit vlak over de grens gevestigde Duitse familiebedrijf heeft de markt veroverd met voor... Lees meer

Careliner

Ook voor een aanhanger bestemd voor het vervoer van paarden zit u goed bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. In ons assortiment vindt u onder meer paardentrailers van het merk Bucker Careliner.

Dit vlak over de grens gevestigde Duitse familiebedrijf heeft de markt veroverd met voor paardentransport gebouwde aanhangwagens met een elegant, exclusief en luxe design. Wij hebben verschillende modellen in onze showroom staan en kunnen Careliner aanhangwagens dus uit voorraad leveren.

Kwaliteitstrailers uit Duitsland

De broers Bücker die het bedrijf hebben opgericht, zijn opgegroeid met paarden. In de jaren 70 schafte hun vader Bernhard Bücker een koets aan, waarmee het gezin in het weekend en in de vrije tijd dagjes uit ondernam. Hierdoor werden Bernhard’s zoons Tobias, Philipp en Sebastian al op jonge leeftijd besmet met het paardensportvirus. Tobias Bücker is tegenwoordig bijvoorbeeld meervoudig wereldkampioen in de mensport. Voor zijn activiteiten in de hippische wereld maakte hij veelvuldig gebruik van paardentrailers. Niet tevreden met de bestaande opties, ontwierpen de Bückers de aanhanger die ze eigenlijk zouden willen gebruiken. De broers wilden een paardentrailer bouwen die behalve robuust is ook een goede wegligging heeft, gebruiksvriendelijkheid centraal stelt en gericht is op comfort voor paarden. Het merk Careliner by Bücker was geboren.

Prijswinnende aanhangwagen

Het eerste model dat de gebroeders Bücker produceerden was de Careliner M, die in 2015 verscheen. De aanhanger kreeg een uitstekende ontvangst in paardensport- en outdoorkringen. Zo werd de M onderscheiden met een Red Dot Award 2015 en ontving de paardentrailer de innovatieprijs op de jaarlijks in Hannover georganiseerde Pferd & Jagd-beurs. Deze Bücker Careliner heeft dan ook veel te bieden. Ten eerste is de wagen houtvrij, hetgeen de levensduur aanzienlijk ten goede komt. Verder is de aanhanger van binnen voorzien van meerdere beschermingsmaatregelen, zodat het paard zichzelf niet kan verwonden. Als rustgevende factor is speciale interieurverlichting aangebracht, waarbij het binnenlicht is in te stellen op blauw. Deze kleur heeft een kalmerende invloed op paarden.

Paardentrailers S, L en Alu

Na het succes van de M bracht Bücker Trailers verschillende wagens met andere afmetingen uit. Waar de M-paardentrailer bijvoorbeeld een binnenmaat heeft van 3,45 meter, is deze bij de Careliner S 3,35 meter en bij de L 3,70 meter. Beide uitvoeringen werden genomineerd voor de Equitana Innovatieprijs 2017. Om het verschil tussen de M en de L te overbruggen, ontwikkelde het bedrijf een nieuwe Careliner. Deze Careliner Alu heeft een interieurlengte van zo’n 3,50 meter. Alle aanhangwagens zijn grotendeels voorzien van dezelfde features, maar het verschil in lengte maakt ze geschikt voor diverse trekauto’s. De S-trailer is ideaal voor kleine auto’s, terwijl de L het best aan een hogere middenklasser kan worden gekoppeld.

Distributie door heel Europa

Sinds de M in 2015 met een tweetal prijzen werd beloond, verwierf de trailerbouwer in snel tempo een goede reputatie. Het vanuit Emsdetten in Noordrijn-Westfalen opererende merk is tegenwoordig een van de meest geziene paardentrailers op de Europese wegen. De fabrikant heeft distributeurs in België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Slowakije, Zweden en Zwitserland. En het afzetgebied breidt zich gestaag uit, want inmiddels zijn de paardentrailers eveneens verkrijgbaar in Australië. Voor een Careliner aanhanger in Nederland bent u welkom bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. De trailers zijn direct uit voorraad leverbaar.

Careliner paardentrailer zelf samenstellen

Hoewel u bij ons een aanhangwagen S, M, L of Alu dus ter plekke kunt kopen en aankoppelen, staat Careliner tevens bekend om zijn maatwerk. Zo maken de uitgebreide configuratieopties het mogelijk om te kiezen uit 121 kleurencombinaties. En dat is nog maar het begin. Wanneer u uw paardentrailer zelf samenstelt, kunt u afhankelijk van het geselecteerde model onder andere ook aangeven of u interesse heeft in aanvullende buiten- en binnenverlichting, luxe borststangen, extra beschermingsvoorzieningen voor uw paard, een uitgebreider zadelcompartiment of een camerasysteem. Onze voorkeur gaat zelfs uit naar dergelijk maatwerk, want dit betekent dat we u een aanhanger leveren die tot in detail is afgestemd op uw wensen.

Aanschaf Careliner aanhangwagens

Zoekt u een paardentrailer die speciaal, nobel en stijlvol is? Dan kunt u niet om Careliner heen. Op onze website heeft u de keuze uit meerdere uitvoeringen, waarvan u het ontwerp voor een deel naar eigen inzicht kunt aanpassen. Indien nodig kan uw paardentrailer door ons bij u thuis worden afgeleverd, zodat u daar geen werk aan heeft. Langskomen in onze showroom aan Belder 43 op industriegebied de Borchwerf II in Roosendaal is natuurlijk ook altijd mogelijk. Zo kunt u de beschikbare aanhangers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Voor het maken van een afspraak of het inwinnen van informatie zijn wij bereikbaar via e-mail, WhatsApp en telefoon. U kunt ook het online contactformulier invullen als u meer wilt weten over de paardentrailers van deze Duitse fabrikant.

Contact

U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende aanhangwagens kopen, leasen of huren. Naast nieuwe modellen hebben we een mooi aanbod occasion aanhangers. Naast de standaard aanhangers kunt u ook een aanhangwagen op maat laten maken door onze speciaalbouw afdeling. Indien u meer wilt weten voordat u een aanhanger aanschaft, neem dan contact met ons op.