Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Loady

Loady aanhanger voor elke automobilist Het merk Loady bouwt trailers in de licht... Lees meer

Loady aanhanger voor elke automobilist Het merk Loady bouwt trailers in de lichtste categorie. U kunt er dus vanuit gaan dat alle Loady aanhangwagens een totaalgewicht hebben van 750 kg, ongeacht hun afmetingen en voor welk soort transport ze bedoeld zijn. Het maakt bovendien nie... Lees meer

Loady

Loady aanhanger voor elke automobilist

Het merk Loady bouwt trailers in de lichtste categorie. U kunt er dus vanuit gaan dat alle Loady aanhangwagens een totaalgewicht hebben van 750 kg, ongeacht hun afmetingen en voor welk soort transport ze bedoeld zijn.

Het maakt bovendien niet uit welk rijbewijs u heeft (B of BE), dankzij hun lichte gewicht mag elke automobilist ermee rijden. Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft diverse Loady aanhangers die u zo aan uw personenauto kunt koppelen.

Voordelig geprijsde Loady aanhangwagen

Bij Loady vindt men het belangrijk dat alle automobilisten van de voordelen van een aanhanger kunnen genieten. Daarom zorgt het bedrijf er niet alleen voor dat het B rijbewijs voldoende is voor het rijden met deze trailers, maar worden ook de aanschafkosten relatief laag gehouden. Als u voor dit merk kiest, koopt u tegen een scherpe prijs een zeer degelijke aanhangwagen. De goede prijs-kwaliteitverhouding van Loady blijkt wel uit het feit dat deze aanhangers ruim vertegenwoordigd zijn op de weg. De wagens lenen zich door hun aantrekkelijke prijskaartje, beperkte gewicht, praktische inzetbaarheid en beschikbare designs overigens vooral voor particuliere gebruikers. Desalniettemin zijn bepaalde trailers van het merk ook populair onder bedrijven.

Unieke manuele productie

De lage aanschafprijs die deze aanhangwagens kenmerkt en ze een onderscheidende concurrentiepositie geeft is opmerkelijk. Zeker wanneer u zich realiseert dat Loady aanhangers geen geautomatiseerde massaproductie kennen. Het gehele productieproces wordt door mensen gedaan, niet alleen op de ontwerpafdeling maar ook op de werkvloer zelf. Dan gaat het bijvoorbeeld om het in elkaar zetten van het chassis en het aanbrengen van de aluminium of betonplex bakopbouw. Alle trailers worden dus van A tot Z met de hand gemaakt. Dat men moderne technieken zoveel mogelijk vermijdt en als het ware ambachtelijk te werk gaat, is ook meteen de charme van het bedrijf. Dankzij deze manuele assemblage kunnen de monteurs bovendien op elk moment in het productieproces de kwaliteit waarborgen.

Loady aanhangwagens voor divers transport

De aanhangwagens zijn geschikt voor het vervoer van allerlei ladingen. Een typische Loady is vaak voorzien van een open bak. Naast dit soort aanhangers produceert het bedrijf evenwel ook huifaanhangwagens, alsmede trailers voor één of meer motoren. Voor elk van deze varianten geldt dat het gaat om modellen tot 750 kg. Daardoor hebben zowel de transporter voor één motor als de grotere uitvoeringen voor twee of drie motoren een eigen gewicht van 200 kg en kunt u de aanhangwagens in beide gevallen dus beladen met maximaal 550 kg. In het verlengde daarvan heeft de enkelas huifaanhanger van 254×129 cm een gewicht van 200 kg, terwijl de qua formaat vergelijkbare tandemas open bakwagen 290 kg weegt. Wat het maximale gewicht is waarmee een Loady kan worden beladen is dus wel een punt om rekening mee te houden. Doordat alle exemplaren ongeremd zijn, moet uw auto daarnaast geschikt zijn voor het trekken van minimaal 750 kg.

Vele extra’s mogelijk bij Loady aanhanger

Om uw aanhangwagen helemaal uit te rusten voor uw werkzaamheden of vrijetijdsbesteding zijn er diverse accessoires te koop. Voor welke extra’s een specifieke trailer in aanmerking komt, hangt af van het type aanhanger. Een motortransporter van Loady kan bijvoorbeeld worden voorzien van een dichte vloer en achterlichtbescherming. Tot de accessoires van de wagens met een open bak behoren vloerogen, spanbanden, een ladingnet, loofrekken, een vlakzeil, een antidiefstalslot, een disselkist, een reservewiel, steunpoten en oprijplaten. De uitgebreide keuze is een duidelijke bevestiging van het bedrijfsmotto: ‘een aanhangwagen voor iedereen’ dat Loady hanteert.

Loady aanhangwagen kopen

Wanneer u van plan bent om een betaalbare aanhanger te kopen, is Loady een goede keuze. Het merk maakt voor een interessante prijs kwalitatief gewoon goede aanhangwagens, die door het grote aanbod met accessoires ook nog eens zeer veelzijdig zijn. Het bedrijf heeft maar een aantal dealers in Nederland en Aanhangwagens XXL West-Brabant is er één van. Op onze website en in de showroom vindt u daarom een breed assortiment aanhangwagens van Loady. U kunt uw nieuwe of tweedehands trailer online bestellen of langskomen bij ons bedrijf op industriegebied Borchwerf II in Roosendaal. Wij zijn zes dagen per week aanwezig. Tijdens een bezoek aan onze showroom zijn de diverse modellen goed met elkaar te vergelijken. Het enige dat u nodig heeft zijn een regulier rijbewijs en een auto met een trekhaak, zodat u na aankoop meteen met uw aanhanger kunt wegrijden. Wel verzoeken wij u om vooraf een afspraak te maken via e-mail, telefoon, WhatsApp of het digitale contactformulier. Koopt u via de website, dan leveren wij uw aanhangwagen desgewenst af op het door u opgegeven adres.

Contact

Wilt u een aanhangwagen leasen of kopen? Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant hebben we een ruim assortiment met verschillende merken, modellen en afmetingen. U vindt hier zowel nieuwe, als tweedehands aanhangwagens. Zit er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor een aanhangwagen op maat. Voor tijdelijk transport kunt u ook een aanhanger huren bij ons. Zo hebben we voor iedereen een geschikte aanhangwagen oplossing.