Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Aanbiedingen

Aanhangwagen aanbieding: betaalbaar en vertrouwd

Het is goed mogelijk om bij het kopen van een aanhanger geld te besparen. Behalve dat we de nieuwprijzen bewust laag houden, vindt u in ons aanbod bijvoorbeeld ook voordelige tweedehands exemplaren. Zoekt u echter een ongebruikte afgeprijsde trailer, dan bent u Aanhangwagens XXL West Brabant eveneens aan het juiste adres. Wij hebben namelijk altijd wel een voor uw werkzaamheden of hobby geschikte aanhanger als aanbieding. Daarmee bespaart u aanzienlijk, zonder in te leveren op kwaliteit.

Hoogwaardige aanhangwagen in promotie kopen

Aanhangers die u in de aanbieding koopt, doen op geen enkele wijze onder voor de trailers in ons reguliere assortiment. Net als dit standaardaanbod vallen de promotieaanhangwagens op door hun hoge kwaliteit, robuuste ontwerp en praktische inzetbaarheid. Het duurzame karakter van de aanhangers is te danken aan het gebruik van hoogwaardige materialen in de bakopbouw, zoals aluminium, hout, betonplex, polyester en PPL. De trailers die wij in de aanbieding hebben, zijn bovendien van een recent bouwjaar. We verkopen ze goedkoper om bijvoorbeeld in onze showroom ruimte te maken voor de allernieuwste modellen. Daarom zijn meerdere van de aanhangwagens in deze categorie voormalige demo- of showroommodellen. Daarnaast houden wij er door samen te werken met meerdere aanhangeraanbieders ook een afgewogen inkoopbeleid op na. In veel gevallen kunt u er overigens diverse opties bij bestellen, zodat u uw voordelige aanbiedingswagen op dezelfde manier kunt laten uitrusten als een exemplaar waarvoor u de hogere nieuwprijs betaalt.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Gevestigde merken bij aanhanger aanbiedingen

  Net als de trailers die u op de pagina’s met nieuwe exemplaren vindt, zijn de beste merken vertegenwoordigd. Wij hebben zo ongeveer van alle merken aanhangwagens waarvan wij een officiële dealer zijn aanhangwagens te koop en in de aanbieding. Veelvoorkomende merken daarbij zijn Saris, Anssems, Loady, Proline, Easyline, Hulco, Ifor Williams en Humbaur. In sommige categorieën staan echter ook trailers van andere producenten tegen een gereduceerde prijs. Wanneer u een paardentrailer of gesloten autotransporter zoekt, kunt u bijvoorbeeld tevens kiezen voor een aanhanger in promotie van Cheval Liberté of Woodford. Zowel de aanbiedingsaanhangers van de gevestigde als de minder bekende merknamen zijn direct uit voorraad leverbaar.

  Voor uw werk geschikte aanhangwagen

  Met een aanbieding is er naast keuze uit allerlei merken uiteraard ook veel keuze qua toepassingen. Onder de promotietrailers vindt u diverse gesloten aanhangers, koel- en vriesaanhangwagens, kippers, plateauwagens, paardenaanhangers, machine- en autotrailers, tandemas bakwagens en enkelas bakwagens. Omdat het bij veel aanbiedingen om beperkt beschikbare of zelfs eenmalig leverbare actiemodellen gaat, is het verloop binnen het assortiment afgeprijsde aanhangwagens groot. Wij raden u daarom zeker aan om zelf een kijkje te nemen in de trailercategorieën die voor u mogelijk interessant zijn. Indien u op zoek bent naar een gesloten aanhanger kunt u bijvoorbeeld ook slagen met een huifwagen. Deze zijn te vinden tussen de aanbiedingen met enkelas- en tandemastrailers.

  Vind de juiste aanhanger in promotie

  Een goede manier om erachter te komen welke aanhangwagen u nodigt heeft, is u af te vragen wat u ermee wilt gaan doen. Het antwoord kunt u gebruiken als basis om bepaalde ontwerpen uit te sluiten. Wat daarbij zeker kan helpen, is bij ons langskomen. Op ons 5500 vierkante meter grote terrein en in ons centrale magazijn vindt u alle modellen op voorraad die wij als aanbieding te koop hebben. Om er zeker van te zijn dat de wagens van uw interesse aanwezig zijn, is het wel aan te raden om een afspraak te maken. En ziet u bij ons een aanhanger in de aanbieding die grotendeels is wat u nodig heeft? Dan kan onze afdeling voor speciaalbouw de trailer tegen een kleine meerprijs voor uw doeleinden aanpassen of uitbreiden.

  Aanhangwagen in promotie kopen

  Voor de aanschaf van een aanbiedingstrailer is langskomen overigens geen vereiste. Onze website is namelijk volledig ingericht op online verkoop. U kunt indien nodig dus gewoon vanuit huis of kantoor een voordelige aanhangwagen kopen, inclusief de eventueel gewenste extra’s. Onderaan elke productpagina staan de accessoires die wij uit voorraad leveren kunnen. Behalve kwaliteit hebben we service eveneens hoog in het vaandel staan. U kunt bij online aankopen dan ook aangeven of u uw promotieaanhanger wilt laten bezorgen door onze transportdienst. Wanneer u koopt via onze website stemt u er overigens automatisch mee in dat bepaalde gegevens worden opgeslagen. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Dan kan dat via WhatsApp, telefoon en e-mail, of door verder gebruik te maken van onze website en het contactformulier in te sturen.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.nl/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.