Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Plateauwagen tweedehands
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Plateauwagen tweedehands

Producten in deze categorie

Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

Naam*

Postcode*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

Prijsindicatie*

Tweedehands plateauwagen kopen?

Wilt u een plateauwagen tweedehands aanschaffen omdat een nieuwe plateau aanhangwagen boven budget is? Dan heeft Aanhangwagens XXL West Brabant verschillende mogelijkheden voor u. Wij bieden namelijk ook plateau aanhangers gebruikt aan. Met regelmaat worden er bij ons plateauwagens ingeruild die nog van zeer hoge kwaliteit zijn.

Een plateauwagen lijkt in veel opzichten op de bakwagen. Het grote verschil tussen deze varianten is de plaats van de wielen ten opzichte van de laadvloer. Bij een plateauwagen bevinden de wielen zich onder de laadvloer en bij een bakwagen bevinden de wielen zich naast de laadvloer. Het grote voordeel van een plateau aanhanger is daarom het grote laadoppervlak. Veel bouwbedrijven en hoveniers beschikken over een dergelijke wagen, dit omdat er grote en zwaardere goederen mee vervoerd kunnen worden.

Plateauwagen tweedehands kopen in Roosendaal

Heeft u na het zien van ons aanbod een geschikt model plateau aanhanger tweedehands gevonden? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan onze showroom. U kunt, indien de wagen naar volle tevredenheid is, uw aankoop direct meenemen. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft de mogelijkheid om een aanhanger direct op naam te zetten.

Het aanbod plateauwagens tweedehands wisselt met zeer grote regelmaat. Zo hebben we veel verschillende maten en af en toe zelf wel eens een schamelwagen occasion. Maar het kan ook voorkomen dat op het moment dat u aan het zoeken bent, u de wagen waar u naar op zoek bent niet tegenkomt in ons aanbod. Wij adviseren u dan toch om contact met ons op te nemen. Indien wij weten waar u naar op zoek bent dan kunnen wij u direct contacteren zodra er een passende wagen binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen onze reguliere aanbod plateau aanhangwagens om daar het gewenste model te vinden.

Liever een plateau aanhanger huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur plateauwagens gewild zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen kom te staan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands plateauwagens. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken.