Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Verhuur autotransporters

Autotransporter huren

Heeft u tijdelijk een autotransporter nodig dan is een autoambulance huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant de ideale oplossing. Met een autotransporter vervoert u op een comfortabele wijze uw kapotte auto, occasion, klassieker of ander voertuig naar een andere locatie.

Producten in deze categorie

Een transporter huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant geeft u de zekerheid van een transporter die veilig en fijn achter de auto hangt.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Aanhangwagens XXL West Brabant heeft twee typen autotrailers te huur. U heeft de keus uit een transporter met dichte vloer waardoor u niet vast zit aan minimale breedte afmetingen van het voertuig. Daarnaast heeft u de keus uit een transporter met open vloer waardoor u gebonden zit aan een breedte tussen de banden van 110 centimeter. Meer informatie vindt u in het productoverzicht van de desbetreffende autotrailer.

  Autoambulance huren in Roosendaal

  Indien u besloten heeft om autotransporter te huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant dan kunt u op verschillende manieren een reservering plaatsen. Allereerst kunt u op een gemakkelijke manier een reservering plaatsen op de desbetreffende pagina van de te huren transporter. Daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid om een bericht te sturen via WhatsApp en u kunt uiteraard ook rechtstreeks bellen met onze verhuur afdeling. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan.

  Op het moment dat u de autoambulance komt ophalen ontvangt u na het betalen van de borg, een officiële huurovereenkomst. Met deze overeenkomst bent u er zeker van dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tevens geeft het u zekerheid voor eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de trailer in dezelfde staat terug gebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

  Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur auto trailer. Heeft u nog extra spanbanden nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

  Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw verhuur auto trailer in Zeeland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.