Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Autotransporters
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Autotransporters

Producten in deze categorie

Autotransporter huren

Heeft u tijdelijk een autotransporter nodig dan is een autoambulance huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant de ideale oplossing. Met een autotransporter vervoert u op een comfortabele wijze uw kapotte auto, occasion, klassieker of ander voertuig naar een andere locatie. Een transporter huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant geeft u de zekerheid van een transporter die veilig en fijn achter de auto hangt.

Aanhangwagens XXL West Brabant heeft twee typen autotrailers te huur. U heeft de keus uit een transporter met dichte vloer waardoor u niet vast zit aan minimale breedte afmetingen van het voertuig. Daarnaast heeft u de keus uit een transporter met open vloer waardoor u gebonden zit aan een breedte tussen de banden van 110 centimeter. Meer informatie vindt u in het productoverzicht van de desbetreffende autotrailer.

Autoambulance huren in Roosendaal

Indien u besloten heeft om autotransporter te huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant dan kunt u op verschillende manieren een reservering plaatsen. Allereerst kunt u op een gemakkelijke manier een reservering plaatsen op de desbetreffende pagina van de te huren transporter. Daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid om een bericht te sturen via WhatsApp en u kunt uiteraard ook rechtstreeks bellen met onze verhuur afdeling. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan.

Op het moment dat u de autoambulance komt ophalen ontvangt u na het betalen van de borg, een officiële huurovereenkomst. Met deze overeenkomst bent u er zeker van dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tevens geeft het u zekerheid voor eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de trailer in dezelfde staat terug gebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur auto trailer. Heeft u nog extra spanbanden nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw verhuur auto trailer in Zeeland.