Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Laadvermogen
Bekijk alle laadvermogens
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Bekijk alle lengtes
Merk
Bekijk alle merken
Breedte
Bekijk alle breedtes
Hoogte
Uitvoering
Type gebruik

Aanhangwagens huren

Wilt u een paardentrailer of een aanhangwagen huren? Dan bent u bij Aanhangwagen... Lees meer

Wilt u een paardentrailer of een aanhangwagen huren? Dan bent u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant aan het juiste adres. U treft bij ons een ruim aanbod verhuur aanhangers en verhuur trailers voor een scherp tarief. Zo kunt u bij ons een kleine aanhanger huren, maar u kunt net zo... Lees meer

{"item_name":"Proline Koelwagen tandemas 300x146x180cm 2500kg","item_id":14439,"currency":"EUR","price":"120","item_brand":"Proline","item_category":"Koelaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline Koelwagen tandemas 300x146x180cm 2500kg
Huren vanafv.a. 120,- per dagp/d
{"item_name":"Proline Koelwagen enkelas 250x130x150cm 1400kg","item_id":14438,"currency":"EUR","price":"90","item_brand":"Proline","item_category":"Koelaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Proline Koelwagen enkelas 250x130x150cm 1400kg
Huren vanafv.a. 90,- per dagp/d
{"item_name":"Proline Koelwagen enkelas 250x130x150cm 1300kg","item_id":14437,"currency":"EUR","price":"90","item_brand":"Proline","item_category":"Koelaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Proline Koelwagen enkelas 250x130x150cm 1300kg
Huren vanafv.a. 90,- per dagp/d
{"item_name":"Anssems Bakwagen tandemas 301x150cm 2500kg","item_id":14436,"currency":"EUR","price":"40","item_brand":"Anssems","item_category":"Bakaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":3,"quantity":1} Anssems Bakwagen tandemas 301x150cm 2500kg
Huren vanafv.a. 40,- per dagp/d
{"item_name":"Loady huifaanhangwagen enkelas 250x130x150cm 750kg","item_id":14435,"currency":"EUR","price":"35","item_brand":"Loady","item_category":"Huifaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":4,"quantity":1} Loady huifaanhangwagen enkelas 250x130x150cm 750kg
Huren vanafv.a. 35,- per dagp/d
{"item_name":"Proline Plateauwagen tandemas 503x202cm 3500kg","item_id":14434,"currency":"EUR","price":"75","item_brand":"Proline","item_category":"Plateauaanhangwagens huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":5,"quantity":1} Proline Plateauwagen tandemas 503x202cm 3500kg
Huren vanafv.a. 75,- per dagp/d
Aanhangwagens huren

Wilt u een paardentrailer of een aanhangwagen huren? Dan bent u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant aan het juiste adres. U treft bij ons een ruim aanbod verhuur aanhangers en verhuur trailers voor een scherp tarief.

Zo kunt u bij ons een kleine aanhanger huren, maar u kunt net zo makkelijk ook een grote aanhangwagen huren. U kunt bij ons een grote aanhanger huren met een lengtemaat van maar liefst 8 meter, de schamelwagen. Ook qua gesloten wagens hebben we verschillende grote modellen in ons verhuur aanbod. Wij hebben aanhangwagens te huur per dagdeel (ochtend of middag) of een hele dag. Heeft u de aanhanger of trailer voor een langere tijd nodig? Geen probleem bij Aanhangwagens XXL West-Brabant.

Alle huur aanhangwagens worden elk jaar in onze werkplaats voorzien van een onderhoudsbeurt zodat u gegarandeerd met een veilige aanhanger de weg op gaat. Mocht u onverhoopt schade rijden, meld het bij het terugbrengen zodat we het coulant af kunnen handelen en zodat huurders na u ook op een veilige manier de weg op kunnen.

Aanhanger huren in Roosendaal

Indien u besloten heeft om een paardentrailer of aanhanger te huren bij Aanhangwagens XXL West-Brabant dan kunt u op verschillende manieren een reservering plaatsen. Allereerst kunt u op een gemakkelijke manier een reservering plaatsen op de pagina van de desbetreffende paardentrailer of aanhanger.

Op het moment dat u de huur aanhangwagen of paardentrailer komt ophalen, ontvangt u na het betalen van de borg, een officiële huurovereenkomst. Met deze overeenkomst bent u er zeker van dat de huur volgens de richtlijnen van de BOVAG plaatsvindt. Tevens geeft het u zekerheid voor eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de paardentrailer of aanhangwagen in dezelfde staat teruggebracht is, krijgt u de betaalde borgsom terug. Lees voor meer informatie onze verhuur voorwaarden.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de aanhanger. Heeft u nog extra spanbanden nodig of is een ladingnet gewenst? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een paardentrailer of aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Met een ruim assortiment aanhangwagens is er voor iedere klus een geschikt model te verkrijgen. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

Aanhangwagens XXL West-Brabant Schore voor aanhangwagen huren in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor aanhanger huren in Zuid Holland.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.

Moet ik mijn aanhangwagen of paardentrailer verzekeren?

In principe hoeft u de aanhangwagen niet te verzekeren. Als de aanhanger is aangekoppeld, valt deze namelijk onder de WA-verzekering van het trekkend voertuig. Als deze niet is aangekoppeld, valt de aanhanger onder de persoonlijke WA-verzekering. Op deze manier bent u ingedekt tegen schade die u aan derden toebrengt. Als u zich tegen, bijvoorbeeld, diefstal of schade verzekeren? Dan dient u een extra Casco of Allrisk verzekering af te sluiten. Let op: Als uw uw aanhangwagen verzekert tegen diefstal verzekert, dan bent u verplicht een SCM-gecertificeerd slot te kopen. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant hebben wij deze vrijwel altijd op voorraad en kunt u ze bestellen in onze webshop.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.