Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Actiemodellen plateauwagen

Plateauwagen aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Bent u op zoek naar een goedkope plateauwagen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 7800 vierkante meter hebben wij verschillende soorten plateau aanhangwagens staan die meelopen in een actie. Wij hebben deze aanhangers van de merken Saris, Anssems en Hulco. U vindt dus ongetwijfeld een geschikt model in ons aanbod.

Producten in deze categorie

Een goedkope plateauwagen in Roosendaal

Kenmerkend voor een plateau aanhangwagen zijn de wielen die onder de bak zitten. Dit zorgt ervoor dat de laadruimte in de bak zo efficiënt mogelijk ingezet kan worden. Er zijn verder veel mogelijkheden, zo heeft u al een goedkope plateauwagen van drie meter in de bak tot aan een lengte van maar liefst zes meter in de bak. Verder is er ook qua gewicht veel mogelijk, de lichtste enkelas variant is bijvoorbeeld verkrijgbaar met een totaalgewicht van 1400 kilogram terwijl de zwaarste tridemas een totaalgewicht van 3000 kilogram heeft. Bij de plateauwagen aanbiedingen zijn er dus veel mogelijkheden. Door groots in te kopen met meerdere bedrijven kunnen wij deze wagens tegen een interessant tarief in de markt zetten. Aantoonbare tevreden klanten gingen u voor, dat is natuurlijk wel zo vertrouwd.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Aanhangwagens XXL West Brabant kan de plateau aanhanger verder ook geheel naar wens maken. Er zijn behoorlijk veel mogelijkheden, geheel afhankelijk van uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een andere vloer, voor een voorrek, een huifopbouw, vlakzeil, steunpoten of oprijplaten. Wij adviseren u graag en doen u desgewenst een voorstel op maat.

  Kunt u tussen de plateauwagen aanbiedingen toch niet het model vinden waar u naar op zoek bent? Bekijk dan ons reguliere aanbod. Wij hebben ook regelmatig tweedehands plateau aanhangers die wij voor een scherpe prijs in de markt zetten. Wilt u slechts eenmalig of voor een paar dagen een dergelijke wagen gebruiken. Dan kunt u ook altijd nog kiezen om een plateau aanhangwagen te huren.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope plateauwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw plateauwagen aanbieding in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw goedkope plateauwagen in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.