Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Proline

Proline aanhangers voor intensief gebruik

Met een aanhangwagen van Proline kunt u jaren vooruit. Dit in Nederland gevestigde merk ontwerpt en bouwt trailers, die zich het best laten omschrijven in termen als praktisch, doorontwikkeld, gebruiksvriendelijk, duurzaam en robuust.

Een Proline aanhanger is dan ook een aanhangwagen die zijn mannetje staat. Aanhangwagens XXL West Brabant biedt een uitgebreide collectie van dit veelzijdige merk aan. Een groot deel van de trailers op onze website hebben wij standaard op voorraad.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Suggesties doelgroep bepalen ontwerp

  Proline aanhangwagens zijn in productie sinds 2012, toen het bedrijf zijn eerste plateauwagen op de markt bracht. Dit model was het resultaat van een periode van slimme productontwikkeling, waarbij aan de hand van gesprekken en gericht onderzoek inzicht werd verkregen in de wensen van transportbedrijven en andere eindgebruikers. Toen deze plateauaanhanger eenmaal in de verkoop was gegaan, voerde het merk her en der nog verbeteringen in het ontwerp door. Zo werd tot een hoogwaardig product gekomen, dat 100% voldoet aan de eisen van de tijd. Ondertussen zat de designafdeling niet stil en begon men in 2013 tevens met de fabricage van andere aanhangers en varianten op het eerste model. Proline staat daardoor bekend als een merk dat seriematig veel verschillende aanhangwagens produceert, waarbij een zo breed mogelijke doelgroep bereikt dient te worden.

  Productieaantallen ondergeschikt bij Proline

  Ook tegenwoordig wordt bij elke aanhanger die men creëert de steeds hogere eisen die eindgebruikers stellen in het ontwerp meegenomen. Deze aanpak zorgt voor sterke trailers met een uiterst duurzaam karakter. Met andere woorden: een aanhangwagen koop je voor jaren. Het bouwen van aanhangers die lang meegaan is ook precies wat het bedrijf zo’n goede naam heeft bezorgd. De visie van dit merk is daarom niet om zoveel mogelijk wagens te verkopen, maar om deze zo doeltreffend mogelijk te ontwerpen. Dat daarbij continu wordt ingespeeld op de eisen en wensen van de diverse eindgebruikers is de reden dat de trailers standaard meerdere uitvoeringen kennen. Elke aanhanger gaat door een uitgebreide testfase, die erop is gericht om verbeteringen aan te brengen. En dat is terug te zien in het aanbod.

  Vrijwel elk type aanhanger vertegenwoordigd

  Het steeds opnieuw tegen het licht houden van de trailerontwerpen zorgt dus voor een uitgebreide productlijn, waarin bijna alle soorten aanhangwagens vertegenwoordigd zijn. U kunt bijvoorbeeld verschillende open modellen kopen, zoals kippers, bakaanhangers, plateauwagens en motor-, auto- en machinetrailers. Gaat uw voorkeur uit naar een gesloten exemplaar? Dan is er een omvangrijk keuzeaanbod met bloemenaanhangers, vries- en koelwagens, schaftwagens met of zonder sanitaire ruimte en magazijn, game-, presentatie-, verkoop- en podiumaanhangers, trailers voor paardentransport, aanhangwagens voor vrachtautorijlessen, huifaanhangers en gesloten machine- en autotransporters. Het overgrote deel van deze wagens kent al naar gelang het totaalgewicht uitvoeringen met één en twee assen. De zwaardere kippers, machinetrailers, plateauaanhangwagens en gesloten exemplaren beschikken over drie assen.

  Optionele accessoires Proline aanhangers

  Net als het keuzeaanbod een grote variatie aan modellen kent, heeft het merk ook allerlei extra’s beschikbaar. Daardoor kunt u uw aanhangwagen volledig aan uw persoonlijke wensen aanpassen, zodat deze geheel en al is afgestemd op uw werk, vrijetijdsbesteding of lange termijn klus. Tijdens het ontwikkelen en bouwen van de trailers wordt de mogelijkheid van latere uitbreidingen en toevoegingen alvast ingecalculeerd. Om die reden bestaat het assortiment met opties uit modulair te bouwen accessoires. Dit betekent dat deze extra’s snel en probleemloos op een aanhangwagen zijn te monteren. Onder de accessoires vindt u camera’s voor in paardentrailers, giet- en traanplaatvloeren, aggregaten voor vries- en koelmotoren, voor- en loofrekken, opzetborden en ophangsystemen voor vlees. Voor het veilig kunnen parkeren van uw aanhanger koopt u er een antidiefstalslot bij.

  Proline aanhangwagens bij XXL West Brabant

  Er zijn maar een paar Proline dealers in Nederland gevestigd, waaronder Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein en in onze showroom kunt u een flink aantal trailers van dit merk bekijken en met elkaar vergelijken. Wij zijn zes dagen per week open en gevestigd bij Roosendaal op het naast de snelweg A17 gelegen industriegebied Borchwerf II. Om voldoende tijd voor u vrij te kunnen maken, stellen we het op prijs als u ons vooraf over uw bezoek inlicht. Dat kan via WhatsApp, e-mail, het online contact- en informatieformulier of per telefoon. Naast een collectie met nieuwe wagens, hebben we ook meerdere tweedehands aanhangers. Onder de gebruikte exemplaren bevinden zich onder andere kippers, autotransporters, gesloten aanhangwagens, koelaanhangers en paardentrailers. Behalve persoonlijk bij ons langskomen, is het tevens mogelijk om uw aankoop via de website te doen. Onze bezorgdienst levert uw Proline aanhanger dan af op het door u aangegeven adres.

  Contact

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant kunt u terecht voor diverse soorten aanhangwagens. Zowel nieuw als occasion, van alle bekende merken. Niet alleen kunt u aanhangwagens bij ons kopen, maar ook huren en leasen. Ook bieden wij u de mogelijkheid uw aanhangwagen op maat te laten maken op onze speciaalbouw afdeling. Meer informatie? Neem contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, social media, telefoon of e-mail.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.