Proline
De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Proline

Producten in deze categorie

Proline aanhangwagens

Een Proline aanhangwagen staat bekend als een aanhangwagen die zijn mannetje staat. Een aanhangwagen van dit merk koop je voor jaren en is zo opgebouwd dat hij dagelijks, zeer intensief gebruikt kan worden. De aanhangwagens zijn zeer praktisch in gebruik en dat wordt met trots uitgedragen. Wat ontstaan is uit een smederij is nu uitgegroeid tot een fabrikant die seriematig vele verschillende soorten aanhangwagens produceert en continu bijstuurt naar de hedendaagse eisen.

Ontwikkeling van het merk

De bedrijfsfilosofie gaat verder dan simpelweg zoveel mogelijk aanhangwagens produceren. De gebruiker is tenslotte gebaat bij een goed doorontwikkelde aanhangwagen die jarenlang betrouwbaar is op de weg. Producten worden uitvoerig getest en dan pas op de markt gezet. Volgens de visie van Proline kun je alleen op die manier een hoogwaardig product op de markt zetten dat volledig past bij de wensen en behoeftes van de gebruiker.

Een Proline aanhangwagen, ook voor u

In een serie van producten worden altijd meerdere uitvoeringen geproduceerd. Zo wordt een zo’n breed mogelijke doelgroep bereikt, er is namelijk altijd een Proline aanhangwagen die bij u past. Of u nu machines, bouwmateriaal, zand of auto’s vervoert, het belangrijkste is dat u een aanhangwagen heeft waarop u kunt rekenen. Door de modulair op te bouwen accessoires kunt u de aanhangwagen nog verder aan uw persoonlijke wensen aanpassen. Slimme productontwikkeling zorgt ervoor dat accessoires ook achteraf bij te leveren zijn. De keuze is volledig aan u.

Aanhangwagens XXL West Brabant en Proline

Er zijn slechts een aantal aanbieders van Proline aanhangwagens in Nederland. Aanhangwagens XXL West Brabant is één van die dealers. Wij hebben een zeer breed assortiment producten van dit merk, zo hebben we autotransporters, enkelas en tandemas bakwagens, beurswagens, bloemenwagens, gesloten aanhangwagens, huif aanhangwagens, kippers, koelaanhangwagens, les aanhangwagens, machinetransporters, motortrailers, plateauwagens, podiumwagens, presentatiewagens, sanitair- en schaftwagens, verkoopwagens en vriesaanhangwagens. De keuze is reuze en er is altijd wel een aanhangwagen die bij u past.

Bent u benieuwd geworden naar een specifieke Proline aanhangwagen? Kom dan gerust eens langs bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Onze showroom is makkelijk te bereiken langs de snelweg A17 bij Roosendaal op bedrijventerrein Borchwerf II.

Beoordeling door klanten 9/10 - 429 beoordelingen