Speciaalbouw
De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Speciaalbouw

Producten in deze categorie

Speciaalbouw aanhangers

Is de aanhangwagen die u zoekt niet standaard leverbaar? Dan is het mogelijk om voor speciaalbouw te kiezen. Indien u hiervoor kiest maken wij de aanhanger op maat voor u. De modellen die u in deze categorie ziet staan, zijn voorbeelden van projecten die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren. Als u een offerte aanvraagt voor een dergelijke aanhanger kunnen wij deze soortgelijk voor u opmaken. Het is ook mogelijk om het in een hele andere hoek te zoeken en een compleet andere aanhangwagen te bouwen, de keuze is aan u. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag verder.

Ondanks dat Aanhangwagens XXL West Brabant geen aanhangwagenfabriek is, hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van speciale aanhangwagens. Door de jaren heen hebben wij al veel verschillende soorten aanhangers voor onze klanten gebouwd. Iedereen heeft namelijk eigen wensen, wij helpen u graag om deze wensen te realiseren.

De voordelen van speciaalbouw

Speciaalbouw maakt het mogelijk om een aanhanger op maat te ontwerpen die helemaal aansluit op uw werkzaamheden en op de goederen die u gaat vervoeren. Of het nu gaat om grote of kleine zaken die aangepast moeten worden, apparatuur die in- of opgebouwd moet worden, niets is ons te gek. Wij proberen als basis altijd een aanhanger te gebruiken die vast in ons assortiment zit. Vanuit die basis kunnen we uw wensen gaan verwerken. Wij hechten bij de verkoop van deze speciale aanhangwagens veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Alleen op die manier kunnen we erachter komen wat u precies wilt en kunnen we de aanhanger zo opleveren dat hij helemaal bij u past.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een aanhangwagen te laten bouwen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor speciaalbouw in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw aanhanger op maat in Zuid-Holland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 429 beoordelingen