Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Brian James

Het Britse merk Brian James is in 1980 opgericht en produceert open en gesloten ... Lees meer

Het Britse merk Brian James is in 1980 opgericht en produceert open en gesloten aanhangwagens. De trailers die ze maken, staan bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De Brian James aanhangers zijn voornamelijk bedoeld voor transport van voertuigen, in plaats van goederen... Lees meer

Brian James

Het Britse merk Brian James is in 1980 opgericht en produceert open en gesloten aanhangwagens. De trailers die ze maken, staan bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De Brian James aanhangers zijn voornamelijk bedoeld voor transport van voertuigen, in plaats van goederen. Daarom vindt u bij ons van Brian James autoambulances, voor het veilig en gemakkelijk transporteren van uw voertuig.

Autosportaanhangers

Het merk was lange tijd een grote naam in de sportwereld, doordat het gespecialiseerd was in transporters voor racemotoren en rallyauto’s. U kunt bij Brian James trailers rekenen op uitstekende prestaties door de jarenlange ervaring met de productie van motor- en autosportaanhangwagens.

De belangrijkste productgroep van Brian James is nog steeds transporttrailers, zowel open als gesloten modellen in diverse lengtes en breedtes. Het merk heeft voornamelijk tridemassers met een totaalgewicht van 3500 kg en een laadvermogen van circa 2600 kg. Het merk hanteert hoge standaarden als het gaat om kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Ze blijven verbeteren op deze gebieden door te blijven innoveren en ontwikkelen.

Accessoires autoambulance Brian James

Ziet u een autotransporter te koop die past bij uw werkzaamheden, maar wilt u deze voorzien van extra opties? De Brian James trailers in ons assortiment kunt u laten uitbreiden door onze vakkundige monteurs. We hebben losse onderdelen voor autoambulances aan, zoals Brian James wielstoppers of aluminium velgen. U kunt ook kiezen voor een handmatig of elektrisch bedienbare lier, disselkist, verlichting en spanbanden. Deze kunnen wij op uw autotransporter monteren of erbij leveren.

Brian James autotransporter leasen

Omdat de kosten voor de aanschaf van een Brian James trailer flink kan oplopen, zeker met extra accessoires, kunt u bij ons ook leasen. Voor autotransporters boven de 2500 euro bieden wij leasecontracten aan, zodat u deze middels een vast bedrag per maand kunt financieren. Het maandbedrag is afhankelijk van de aanschafprijs, accessoires en een eventuele aanbetaling.

Wilt u meer informatie over het aanschaffen van een Brian James autoambulance? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met vragen die u heeft over autotransporters kopen, leasen of huren.