Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Autotransporter tweedehands

Tweedehands autotransporter kopen

Een autotransporter, ook wel autoambulance genoemd, wordt gebruikt voor het transporteren van voertuigen van de ene naar de andere locatie. Doordat een autotransporter over het algemeen voorzien is van oprijplaten kunt u gemakkelijk een voertuig op de transporter rijden.

Producten in deze categorie
 • {"item_name":"Anssems autotransporter 405x200cm 2700kg uit 2022","item_id":217161,"currency":"EUR","price":4083.75,"item_brand":"Anssems","item_category":"Autotransporter tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Anssems autotransporter 405x200cm 2700kg uit 2022

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline autotransporter 450x210cm 2850kg","item_id":216437,"currency":"EUR","price":6836.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Autotransporter tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":1,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Proline autotransporter 450x210cm 2850kg

  Meer informatie
 • {"item_name":"Vezeko autotransporter 460x194cm 2850kg uit 2021","item_id":215523,"currency":"EUR","price":5445,"item_brand":"Vezeko","item_category":"Autotransporter tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":2,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Vezeko autotransporter 460x194cm 2850kg uit 2021

  Meer informatie
 • {"item_name":"Saris autotransporter 405x200cm 2700kg uit 2017","item_id":217247,"currency":"EUR","price":null,"item_brand":"Saris","item_category":"Autotransporter tweedehands","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":3,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Saris autotransporter 405x200cm 2700kg uit 2017

  Meer informatie

  Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  Een andere belangrijke eigenschap van een autotrailer is dat hij fijn achter de auto hangt waardoor het transport op een goede en veilige manier kan plaats vinden.

   Ontvang gratis tips via Whatsapp
   Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

   Bij Aanhangwagens XXL West Brabant zijn we ons bewust van het feit dat het aanschaffen van een nieuwe autotransporter een hoge kostenpost met zich mee kan brengen. Een goed alternatief is daarom een autotransporter tweedehands. De tweedehands modellen die wij inkopen of inruilen worden altijd netjes nagekeken om zeker te zijn dat wij een goede kwaliteit autotrailer tweedehands kunnen verkopen.

   Autotrailer tweedehands kopen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

   Bent u in uw zoektocht naar een autotransporter tweedehands op één van onze modellen gestuit? Kom gerust eens langs in onze showroom om de transporter te bekijken. Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de autotrailer direct mee nemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

   Zit op dit moment niet de gewenste tweedehands autotrailer tussen ons aanbod, dan kunt u ons ook altijd laten weten waar u naar op zoek bent zodat wij u direct kunnen contacteren indien er een passend gebruikt model binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod autotransporters om daar het gewenste model te vinden.

   Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een autotransporter huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur autotransporters gewilde modellen zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

   Welke soorten aanhangwagens zijn er?

   Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

   Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

   Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

   Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

   Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

   De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

   Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

   Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.