Autotransporter tweedehands
De 7 zekerheden
  • Meerdere modellen vergelijken uit voorraad, bij ons kan het;
  • Kortste levertijd, rijklaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens;
  • Snelle service uitgevoerd in Drive-in werkplaats;
  • Uitgebreid onderdelenmagazijn met originele fabrieksonderdelen;
  • Gemakkelijke transportservice, thuisbezorgd tot in de garagebox.
Er zijn geen producten in deze categorie.

Tweedehands autotransporter kopen

Een autotransporter, ook wel autoambulance genoemd, wordt gebruikt voor het transporteren van voertuigen van de ene naar de andere locatie. Doordat een autotransporter over het algemeen voorzien is van oprijplaten kunt u gemakkelijk een voertuig op de transporter rijden. Een andere belangrijke eigenschap van een autotrailer is dat hij fijn achter de auto hangt waardoor het transport op een goede en veilige manier kan plaats vinden.

Bij Aanhangwagens XXL West Brabant zijn we ons bewust van het feit dat het aanschaffen van een nieuwe autotransporter een hoge kostenpost met zich mee kan brengen. Een goed alternatief is daarom een autotransporter tweedehands. De tweedehands modellen die wij inkopen of inruilen worden altijd netjes nagekeken om zeker te zijn dat wij een goede kwaliteit autotrailer tweedehands kunnen verkopen.

Autotrailer tweedehands kopen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Bent u in uw zoektocht naar een autotransporter tweedehands op één van onze modellen gestuit? Kom gerust eens langs in onze showroom om de transporter te bekijken. Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de autotrailer direct mee nemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

Zit op dit moment niet de gewenste tweedehands autotrailer tussen ons aanbod, dan kunt u ons ook altijd laten weten waar u naar op zoek bent zodat wij u direct kunnen contacteren indien er een passend gebruikt model binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod autotransporters om daar het gewenste model te vinden.

Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een autotransporter huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur autotransporters gewilde modellen zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Beoordeling door klanten 9/10 - 357 beoordelingen