Tandemas bakwagen tweedehands
De 7 zekerheden
  • Meerdere modellen vergelijken uit voorraad, bij ons kan het;
  • Kortste levertijd, rijklaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens;
  • Snelle service uitgevoerd in Drive-in werkplaats;
  • Uitgebreid onderdelenmagazijn met originele fabrieksonderdelen;
  • Gemakkelijke transportservice, thuisbezorgd tot in de garagebox.
Er zijn geen producten in deze categorie.

Tweedehands tandemas bakwagen

Naast een enkelas bakwagen zijn er ook bakwagens met een dubbele as, oftewel een tandemas bakwagen. Het grote verschil tussen beide uitvoeringen is dat u met een tandemasser meer laadvermogen heeft en daardoor dus meer of zwaardere goederen kunt vervoeren. Een ander groot verschil is de stabiliteit, die bij een tandemas variant een stuk hoger is dan bij een enkelasser.

Wij bieden de tweedehands tandemas bakwagens normaliter nagekeken aan, maar soms zetten we ze ook meteen na inruil op onze website. Uiteraard heeft dit invloed op de prijs, maar wij kunnen dan geen garantie geven op de kwaliteit van de wagen. Wilt u zeker zijn dat uw aankoop in goede staat is, kies dan voor een onderhoudsbeurt. Bij de onderhoudsbeurt kijken wij de remmen na, het chassis en de verlichting. Zo zorgen we ervoor dat u veilig de weg op kan. Als u deze onderhoudsbeurt laat uitvoeren krijgt u ook gelijk drie maanden garantie op uw aankoop.

Gebruikte tandemasser bakwagen kopen

Heeft u tussen ons aanbod gebruikte tandemassers een geschikt model gevonden? Kom gerust eens langs in onze showroom om de wagen te bekijken. Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de aanhangwagen direct mee nemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

Zit op dit moment niet het gewenste model in ons aanbod, dan kunt u ons ook altijd laten weten waar u naar op zoek bent zodat wij u direct kunnen contacteren indien er een passend model binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod tandemas bakwagens om daar het gewenste model te vinden.

Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod tweedehands aanhangwagens op voorraad staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een tandemasser huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur bakwagens zeer gewild zijn raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Beoordeling door klanten 9/10 - 397 beoordelingen