Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Onderhoud aan uw aanhanger - Aanhangwagens XXL West Brabant

Aanhangwagen onderhoud en reparatie

Laat uw aanhangwagen nakijken in Roosendaal bij Aanhangwagens XXL West Brabant. U kunt ons vinden aan de A17 op industrieterrein de Borchwerf II. Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

  Naam *

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Merk aanhangwagen

  Kenteken

  Bijzonderheden

   

  Onderhoud aan een aanhangwagen is in Nederland nog niet verplicht. Toch is het verstandig om dit frequent te laten doen. Omdat uw aanhangwagen slijtende onderdelen heeft, zoals banden, remmen en lagers, is het verstandig om hier met enige regelmaat naar te laten kijken. Als wij de aanhangwagen voor u nakijken hoort daar natuurlijk ook het smeren van uw neuswiel en oploopdemper bij.

  Bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u op verschillende manieren uw aanhanger onderhoud doen. Zo kunt u kiezen voor een volledige onderhoudsbeurt, maar ook voor een specifieke aanhangwagen reparatie. Aanhangwagen onderhoud is natuurlijk nog belangrijker als u een bedrijf heeft. Uw werknemers moeten veilig de weg op kunnen met uw aanhanger. Als u elk jaar uw aanhanger laat nakijken, is de kans op problemen een stuk kleiner.

  BOVAG gecertificeerd

  Voor veel bedrijven is een officiële BOVAG onderhoudsbeurt onderdeel van het VCA certificaat. Wij zijn bij Aanhangwagens XXL West Brabant een erkend BOVAG bedrijf waardoor u na afloop van het onderhoud aan uw aanhanger een officieel BOVAG onderhoudsrapport ontvangt inclusief jaarsticker.

  De mogelijkheden van Aanhangwagens XXL West Brabant

  Naast het onderhoud en reparatie van uw aanhangwagen of paardentrailer bent u bij ons ook aan het juiste adres voor keuringen. Uw paardentrailer of aanhangwagen keuren doen wij in onze eigen werkplaats door eigen enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens. Tot slot is het belangrijk om te weten dat u bij ons ook terecht kunt voor taxaties en reparatie schades. Wilt u meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant krijgt u gegarandeerd kwaliteit voor onderhoud, reparatie en keuringen.

  Gaat u liever zelf aan de slag? Dan bent u natuurlijk ook in de gelegenheid om onderdelen te bestellen via Aanhangwagens XXL West Brabant.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.