Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.

Aanhangwagen verhuur informatie

Gaat u verhuizen, verbouwen of gaat uw tuin op de schop? Dan kan het huren van een aanhanger zeer handig zijn. Aanhangwagens XXL West Brabant is de verhuur specialist in Roosendaal. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG waardoor u gegarandeerd veilig en zonder verassingen een aanhangwagen huurt. Om u vooraf te informeren over het huren van een aanhangwagen hebben wij deze speciale pagina ingericht.

Huur een aanhangwagen bij de specialist in Roosendaal

Bij Aanhangwagens XXL West Brabant krijgt u een goed onderhouden huur aanhanger mee, wij controleren altijd jaarlijks onze huur trailers om de veiligheid te garanderen. Naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt worden alle wagen na een verhuurperiode gecontroleerd op de standaard punten zoals verlichting, bandenspanning en breekkabel.

Benieuwd naar ons verhuur assortiment? Op onze verhuurpagina hebben wij al onze verhuur trailers voor u op een rijtje gezet. Heeft u ook nog extra accessoires nodig, zoals spanbanden of een ladingnet? Geen probleem, ook dit kunt u gemakkelijk bij ons huren.

Voorwaarden aanhanger huur

De huur van een aanhangwagen brengt een aantal voorwaarden met zich mee. Zo heeft u vanzelfsprekend een geldig rijbewijs nodig die geschikt is voor het rijden met een aanhangwagen. Afhankelijk van het totale gewicht van de verhuur trailer en het totale gewicht van uw auto bepaald welk rijbewijs geschikt is. Lees hier meer over op onze rijbewijs pagina. Daarnaast verklaart u als huurder in het bezit te zijn van een deugdelijke WA verzekering. Tot slot is het van groot belang om te weten dat u bij het ophalen van de huur trailer een waarborgsom dient te betalen. Bij inlevering van de onbeschadigde en schoongemaakt aanhanger ontvangt het resterende bedrag dat van de waarborgsom is afgetrokken. Al deze bepalingen vindt u ook terug op de algemene verhuur voorwaarden van Aanhangwagens XXL West Brabant. Deze ontvangt en ondertekent u samen met een officieel  huurovereenkomst bij ophaal van de verhuur trailer.

Goedkope aanhangwagen huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Goedkoop een aanhanger huren doet u in Roosendaal bij Aanhangwagens XXL West Brabant. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17. Wij zijn 6 dagen per week geopend en u kunt via diverse kanalen contact met ons opnemen.