Koelaanhangwagens
De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Koelaanhangwagens

Producten in deze categorie

Koelaanhanger huren

Organiseert u binnenkort een evenement of heeft u producten die gekoeld vervoert moeten worden? Dan is een koelaanhanger de ideale oplossing. Doordat een koelaanhanger is opgebouwd uit 55 millimeter dik isolatiepaneel kan de ingestelde temperatuur niet ontsnappen. Zo kunt u zonder risico het transport laten plaatsvinden. Het is ook mogelijk om tijdens het transport te blijven koelen, u heeft dan wel een generator nodig zodat de koelmotor gedurende de rit kan blijven koelen.

Met een huur koelwagen van Aanhangwagens XXL West Brabant bent u er zeker van dat u een kwalitatieve trailer mee krijgt. Al onze verhuur aanhangwagens worden jaarlijkse voorzien van een onderhoudsbeurt zodat u veilig de weg op kunt. Een koelaanhangwagen huren doet u bij ons al voor een scherp tarief.

Koelaanhangwagen huren in Roosendaal

Heeft u op korte termijn een koelaanhanger nodig? Bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u heel gemakkelijk een koelaanhangwagen huren. Online kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier waar u alle wensen en behoeftes kunt vermelden. Indien de gewenste wagen beschikbaar is ontvangt u van ons altijd een bevestiging. Is de wagen niet beschikbaar op de aangegeven periode dan nemen wij altijd contact met u op om te kijken of we op een andere manier u kunnen helpen. Wenst u liever persoonlijk in contact te komen met onze verhuur afdeling? Dit is mogelijk via ons direct telefoonnummers (kies verhuur) of via Whatsapp. De telefoonnummers treft u op de productpagina’s binnen ons verhuur assortiment aan.

Het huren van een aanhanger bij Aanhangwagens XXL West Brabant vindt plaats volgens de richtlijnen van de BOVAG. U ontvangt een officiële huurovereenkomst na betaling van de borg. Met deze overeenkomst loopt u geen risico bij eventuele politiecontroles onderweg. Zodra de wagen in dezelfde staat teruggebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de huur koelwagens. Heeft u nog extra accessoires of een generator nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw huur koelwagen in Zeeland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 429 beoordelingen