Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Schamelwagen huren

Schamelwagen huren

Heeft u binnenkort een klus waarbij u veel en zware goederen moet vervoeren en is een standaard plateau aanhangwagen niet groot genoeg? Een schamelwagen huren is dan de ideale oplossing. Een schamel aanhangwagen kenmerkt zich door het grote laadoppervlak en door het gedeelte wat de aanhanger met de auto verbindt (de schamel).

Producten in deze categorie
 • {"item_name":"Schamelwagen 802x220cm 3500kg","item_id":197482,"currency":"EUR","price":145.2,"item_brand":"Henra","item_category":"Schamelwagen huren","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Schamelwagen 802x220cm 3500kg

  Bekijk beschikbaarheid

De schamel kan 360 graden draaien waardoor u geen last heeft van de te veel of te weinig kogeldruk. Daarnaast manoeuvreert u gemakkelijk met deze wagen. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft één schamelwagen te huur. Onze verhuur schamelwagen is vaak in gebruik en daarom willen wij u aanraden om tijdig uw reservering te plaatsen voor het huren van de schamel aanhanger.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Schamelwagen huren in Roosendaal

  Aanhangwagens XXL West Brabant biedt u diverse mogelijkheden aan voor het plaatsen van een reservering. Wenst u online uw aanvraag in te dienen dan kan dit door middel van het reserveringsformulier op de desbetreffende productpagina. Uw aanvraag komt vervolgens binnen bij onze verhuurafdeling die de beschikbaarheid zullen nakijken om uiteindelijk uw aanvraag te bevestigingen via de mail of telefoon. Bent u niet in de gelegenheid om online het formulier in te vullen? Neem gerust contact met ons op via het directe nummer of via Whatsapp.

  Een schamel aanhanger huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant vindt plaats volgens de richtlijnen van de BOVAG. Door middel van een officiële huurovereenkomst kunt u zonder zorgen op weg met één van onze aanhangwagens. U ontvangt de huurovereenkomst op het moment dat u de schamel aanhanger komt ophalen in combinatie met de betaling van de borg. Zodra de wagen in dezelfde staat teruggebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

  Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur schamelwagen. Heeft u nog extra accessoires zoals extra spanbanden of een ladingnet nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

  Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor een schamel aanhanger huren in Zeeland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.