Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Schamelwagen
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Schamelwagen

Producten in deze categorie

Schamelwagen huren

Heeft u binnenkort een klus waarbij u veel en zware goederen moet vervoeren en is een standaard plateau aanhangwagen niet groot genoeg? Een schamelwagen huren is dan de ideale oplossing. Een schamel aanhangwagen kenmerkt zich door het grote laadoppervlak en door het gedeelte wat de aanhanger met de auto verbindt (de schamel). De schamel kan 360 graden draaien waardoor u geen last heeft van de te veel of te weinig kogeldruk. Daarnaast manoeuvreert u gemakkelijk met deze wagen. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft één schamelwagen te huur. Onze verhuur schamelwagen is vaak in gebruik en daarom willen wij u aanraden om tijdig uw reservering te plaatsen voor het huren van de schamel aanhanger.

Schamelwagen huren in Roosendaal

Aanhangwagens XXL West Brabant biedt u diverse mogelijkheden aan voor het plaatsen van een reservering. Wenst u online uw aanvraag in te dienen dan kan dit door middel van het reserveringsformulier op de desbetreffende productpagina. Uw aanvraag komt vervolgens binnen bij onze verhuurafdeling die de beschikbaarheid zullen nakijken om uiteindelijk uw aanvraag te bevestigingen via de mail of telefoon. Bent u niet in de gelegenheid om online het formulier in te vullen? Neem gerust contact met ons op via het directe nummer of via Whatsapp.

Een schamel aanhanger huren bij Aanhangwagens XXL West Brabant vindt plaats volgens de richtlijnen van de BOVAG. Door middel van een officiële huurovereenkomst kunt u zonder zorgen op weg met één van onze aanhangwagens. U ontvangt de huurovereenkomst op het moment dat u de schamel aanhanger komt ophalen in combinatie met de betaling van de borg. Zodra de wagen in dezelfde staat teruggebracht is verrekenen wij het huurbedrag met de reeds betaalde borgsom.

Onze vakkundige medewerkers staan klaar voor al uw vragen over de verhuur schamelwagen. Heeft u nog extra accessoires zoals extra spanbanden of een ladingnet nodig? Geen probleem, dit is voor een klein tarief extra bij te huren.

Een aanhanger huren in Roosendaal doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim  verhuur assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen te huren. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor een schamel aanhanger huren in Zeeland.