Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Aanhangwagens verhuur
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.
Er zijn geen producten in deze categorie.

Trailer auto of andere aanhanger te huur

Als u voor korte tijd een aanhangwagen nodig heeft, is kopen wat overdreven. Ons advies luidt in dat geval: huur een aanhanger! Wij hebben de beschikking over een ruim assortiment huur aanhangwagens, waarin u het door u gewenste exemplaar ongetwijfeld vindt. Of u nu een kleine of grote aanhanger te huur zoekt of een trailer voor specifiek transport. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant rekenen wij bovendien uiterst scherpe huurtarieven.

Verhuur aanhangwagens van hoge kwaliteit

Hoe voordelig wij ook zijn, kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop. Zo krijgen de wagens in onze aanhanger verhuur een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Daarbij voeren we bij elk exemplaar een technische controle uit, zodat we kunnen garanderen dat onze trailers voldoen aan alle eisen rond verkeersveiligheid. U gaat dus altijd op weg met een huur aanhangwagen die betrouwbaar en goed onderhouden is. Het kan natuurlijk gebeuren dat de door u gehuurde aanhanger een krasje, een deuk of andere schade oploopt. Wij vragen u dan dit te melden bij het terugbrengen, zodat alles snel kan worden afgehandeld en ook de veiligheid van de verhuurder na u is gewaarborgd. Schade wordt zoveel mogelijk verrekend met de borgsom, maar u bent zelf aansprakelijk voor gevolg schade die is ontstaan door gebruik van een huurtrailer.

Aanhangwagen te huur per dag of langer

De minimumperiode die wij hanteren bij de verhuur van een aanhangwagen is een dag. Dit betekent dat u een gehuurde trailer gedurende een hele dag kan gebruiken. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om voor meerdere dagen een aanhanger te huren. U geeft eenvoudig aan hoe lang u een bepaalde aanhangwagen of auto trailer huren wilt. Wij zorgen er dan voor dat deze op het juiste tijdstip klaarstaat. Het reserveren van een aanhangwagen in onze verhuur doet u gemakkelijk zelf via onze website. U gaat daarvoor naar de pagina van de gewenste huuraanhanger en klikt op de reserveringsknop, waarna de rest zich vanzelf wijst. De online reserveringsopties zijn overzichtelijk en eenvoudig te beheren. Wat trouwens ook kan, is reserveren via WhatsApp of door te bellen.

Afhalen van uw verhuur aanhanger

Bij het ophalen van een aanhangwagen, paardenaanhanger of autotrailer die wij te huur aanbieden, dient u met enkele zaken rekening te houden. Zo hebben wij een borgsom van u nodig en dient u een geldig rijbewijs B of BE te kunnen tonen. Na het betalen van de borg en het huurbedrag wordt de verhuur aanhanger voor u in orde gemaakt en is deze daarna meestal direct af te halen op ons terrein. Eerst ontvangt u van ons echter nog het officiële huurcontract. Deze geeft aan dat de huur volgens de Bovag-richtlijnen plaatsvindt, terwijl u de overeenkomst ook moet kunnen overleggen bij een eventuele politiecontrole. Zorg er dus voor dat u dit document bij de hand houdt wanneer u onderweg bent met uw huuraanhanger.

Te huur aanhangwagen in diverse uitvoeringen

Aanhangwagens XXL West Brabant voorziet ondernemers en particulieren die bij ons kopen in allerlei transportbehoeften, dus ook in onze aanhanger verhuur treft u talloze modellen aan. Om inboedel of andere kostbare goederen overdekt te transporteren, huurt u bijvoorbeeld een aanhanger met huif. Heeft u extra lange of brede spullen te vervoeren? Dan komt u verder met een schamelwagen. Daarnaast hebben wij bagageaanhangers, paardentrailers, kippers, koelwagens en meerdere soorten open aanhangers. U kunt in de laatste categorie onder andere ook terecht voor verhuur autotrailer. Autotrailers zijn aanwezig in uiteenlopende lengte- en breedtematen. Daarmee zijn ze niet alleen geschikt voor het vervoeren van auto s, maar tevens van goederen- of personenbusjes. De langste autotransporter die wij te huur aanbieden heeft zelfs een lengte van ruim acht meter. Wilt u meerdere klassieke wagens of kapotte auto’s vervoeren, dan is een dergelijke autoambulance huren ideaal.

Verhuur van aanhangwagens Zuid-Nederland

Op het gebied van aanhangwagen verhuur is bij ons zo ongeveer dus alles mogelijk. En het aanbod bestaat uit meer dan aanhangers. Heeft u bijvoorbeeld accessoires nodig, zoals een ladingnet, spanbanden of andere extra’s? Laat het ons weten, zodat wij uw wensen kunnen meenemen bij het gereedmaken en klaarzetten van de gereserveerde aanhangwagen die wij te huur voor u hebben. Spanbanden zijn onontbeerlijk voor het rijden met een huur autoambulance, autotransporter, autotrailer, autokar, motoraanhanger of machinetransporter. En ook bij inboedeltransport komen ze van pas. U betaalt voor dit soort toebehoren slechts een kleine meerprijs. Aanhangwagens XXL West Brabant is daarmee het juiste adres voor aantrekkelijk geprijsde verhuur van aanhangwagens met een complete en op uw werk of vrijetijdsbesteding toegespitste uitrusting. Huur een aanhanger of paardentrailer met accessoires direct online of neem persoonlijk contact op met onze vakkundige medewerkers.

Beoordeling door klanten 9/10 - 451 beoordelingen