Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Actiemodellen gesloten aanhanger

Gesloten aanhanger aanbiedingen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Wilt u een goedkope gesloten aanhanger kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende gesloten modellen staan die meelopen in de actie. Wij hebben gesloten aanhangwagens te koop van de merken Proline, Easyline en Saris. U vindt dus ongetwijfeld een goedkope gesloten aanhanger in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Producten in deze categorie

Goedkope aanhangwagen gesloten te koop bij de specialist in Roosendaal

Binnen de gesloten aanhangwagens die wij aanbieden bij Aanhangwagens XXL West Brabant onderscheiden wij twee verschillende categorieën, namelijk de enkelas en de tandemas aanhangwagen gesloten. Binnen beide categorieën hebben we een groot aantal actiemodellen die u op deze pagina kunt vinden. Door het slim inkopen samen met een aantal partners kunnen wij dergelijke wagens tegen een scherpe prijs in de markt zetten. Het vinden van een aanhanger gesloten is dus geen probleem bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Kunt u zelf niet het juiste model vinden? Dan helpen onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens u graag verder.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Gesloten aanhanger te koop die past bij uw wensen

  U bent natuurlijk op zoek naar een goedkope gesloten aanhanger die helemaal aansluit op uw wensen. Daarom bieden wij diverse opties en accessoires aan zodat u met zo’n compleet mogelijke wagen van ons terrein afrijdt. Opties die veel gekozen worden, zijn bijvoorbeeld steunpoten, een achterklep in plaats van achterdeuren of een zijdeur. Zeker bij de grotere modellen heeft u heel veel mogelijkheden als accessoires.

  Kunt u tussen de gesloten aanhangwagen aanbiedingen niet het gewenste model vinden? Bekijk dan het reguliere aanbod. Ook hebben wij regelmatig goede kwaliteit tweedehands gesloten aanhangers in ons aanbod. Wij hebben deze wagens meestal niet lang op het terrein staan, houd de eerder genoemde pagina dus goed in de gaten.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een goedkope gesloten aanhanger aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw gesloten aanhangwagen aanbieding in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw goedkope gesloten aanhanger in Zuid-Holland.

  Welke soorten gesloten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken gesloten aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan gesloten aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een gesloten aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de gesloten aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.nl/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een gesloten aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een gesloten aanhangwagen te leasen. U kunt de gesloten aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.