Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Anssems

Anssems aanhangers

Het in Nederland gevestigde Anssems Aanhangwagens produceert al sinds 1977 aanhangwagens. De aanhangerbouwer heeft door de jaren heen een groot aantal varianten ontwikkeld en bedient daar zowel particulieren als bedrijven mee.

Anssems aanhangers

Het in Nederland gevestigde Anssems Aanhangwagens produceert al sinds 1977 aanhangwagens. De aanhangerbouwer heeft door de jaren heen een groot aantal varianten ontwikkeld en bedient daar zowel particulieren als bedrijven mee. De verbindende factor in het afwisselende aanbod van Anssems is de hoogwaardige kwaliteit die wordt geleverd. Voor een robuuste en duurzame aanhanger van Anssems bent u welkom bij Aanhangwagens XXL West-Brabant.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Ruime keuze bij kopen Anssems aanhangwagen

  Omdat dit merk al sinds 1977 bestaat, vindt u voor bijna elke bedrijfstak wel een aanhanger van Anssems in het assortiment. De ontwikkeling van aanhangers begon met een ontwerp dat sterk, gebruiksvriendelijk, onverslijtbaar, van hoge kwaliteit en toch betaalbaar was. Op basis van deze waarden bracht het familiebedrijf een aanhangwagen uit die men mistte in het destijds beschikbare aanbod van andere merken. Dankzij de aantrekkelijke prijs, de gevarieerde keuze en de sterke constructie van de wagens, werd het merk snel populair in verschillende landen in Europa. Het Anssems-assortiment bestaat uit paardentrailers, bagageaanhangers, huif aanhangwagens, kippers, enkelas bakwagens, tandemas bakwagens, auto- en machinetransporters en plateauaanhangers. Vooral de modellen in de diverse series van de Anssems GT worden veel verkocht. Deze GT-lijnen omvatten bagagewagens, gesloten aanhangers en bakwagens voor  werk gerelateerd en particulier gebruik.

  Nederlandse aanhangwagens met internationaal karakter

  In de periode na de ontwikkeling van de eerste Anssems aanhanger maakte het bedrijf een gestage groei door. Het merk produceert al sinds 1977 aanhangwagens in Nederland, maar men heeft ook al jaren vestigingen elders in Europa. De productie vindt tegenwoordig namelijk plaats in fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het afzetgebied bleef evenmin achter en heeft zich vanuit Nederland uitgebreid naar Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk. Dat u een aanhangwagen van Anssems in grote delen van Europa kunt kopen, zegt natuurlijk veel over de constante kwaliteit en uitstekende reputatie van dit merk. Het zal u dan ook niet verbazen dat het Noord-Brabantse bedrijf tot de grootste aanhangwagenproducenten van Europa behoort en de concurrentie met de bekende Duitse en Britse merken moeiteloos aan kan.

  Anssems aanhangers van constante kwaliteit

  Hoewel het bedrijf zijn aanhangwagens in meerdere landen produceert, wordt nauwlettend in de gaten gehouden dat alle modellen kwalitatief gelijk zijn. Ongeacht in welk land ze zijn geassembleerd. Iedere fabriek heeft zijn eigen specialisatie, maar de vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk hanteren in alle gevallen dezelfde hoge kwaliteitseisen. Hiervan profiteert zowel de klant als het bedrijf zelf. Het merk produceert al sinds 1977 aanhangwagens en heeft zijn goede naam voor een belangrijk deel te danken aan de constante kwaliteit die men levert. Om tot gelijkvormigheid te komen, werken alle fabrieken volgens vaste productieprocessen. Deze zijn volledig ingericht op het leveren van steeds weer diezelfde hoge kwaliteit waar elke aanhangwagen van Anssems om bekendstaat. Daarom maakt het bedrijf de meeste onderdelen zelf en worden uitsluitend de benodigde remsystemen, koppelingen, wielen en assen bij andere producenten betrokken.

  Contact

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant kunt u terecht voor diverse soorten aanhangwagens. Zowel nieuw als occasion, van alle bekende merken. Niet alleen kunt u aanhangwagens bij ons kopen, maar ook huren en leasen. Ook bieden wij u de mogelijkheid uw aanhangwagen op maat te laten maken op onze speciaalbouw afdeling. Meer informatie? Neem contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, social media, telefoon of e-mail.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.