Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Gesloten aanhanger tweedehands

Betaalbare gesloten aanhangwagens tweedehands

Een gesloten aanhanger 2dehands is de perfecte keuze wanneer u een overkapte trailer wilt kopen maar over beperkte financiële middelen beschikt. Het feit dat u nieuwe gesloten aanhangwagen nergens goedkoper vindt dan bij Aanhangwagens XXL West Brabant gaat namelijk ook op voor onze occasionexemplaren.

Producten in deze categorie

  Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  U kunt dichte aanhangers die gebruikt zijn in uiteenlopende varianten aanschaffen. Het aanbod hangt onder meer af van wat wij binnenkrijgen, maar de kans is groot dat de trailer van uw keuze erbij staat.

   Ontvang gratis tips via Whatsapp
   Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

   Veelzijdige categorie gesloten aanhangwagen occasions

   De term ‘dichte aanhanger’ is een ruim begrip, waaronder een groot aantal types wordt verstaan. Zelfs overeenkomstige modellen kunnen op cruciale punten toch van elkaar verschillen. Bij het zich oriënteren op een dergelijke transportwagen zult u dan ook goed moeten weten wat u precies zoekt. Dichte aanhangwagens tweedehands die voor hetzelfde type transport zijn te gebruiken kunnen bijvoorbeeld wisselende afmetingen hebben, een ander totaalgewicht en een verschillend aantal assen. Daarnaast is er natuurlijk onderscheid tussen het soort vracht dat u met een bepaalde trailer kunt vervoeren. Zo kan een gesloten aanhanger gebruikt onder meer ontworpen zijn als fietsen-, motor-, machine- of autotransporter, bagageaanhanger, presentatie- beurs-, podium- of verkoopwagen, lesaanhangwagen, vries- of koelaanhanger, mobiele sanitair- en schaftkeet of vee- of paardentrailer. Afhankelijk van waarvoor ze zijn ingezet kunnen dichte aanhanger occasions beschikken over een zijdeur, een zijklep, in de zijkant aangebrachte rolluiken of een laadklep of deuren aan de achterzijde.

   Dichte aanhanger 2dehands uit showroom

   Zoals vermeld zijn de aanbiedingen die ons worden gedaan bepalend voor het occasionassortiment met gesloten aanhangwagens. We worden regelmatig benaderd door bedrijven en particulieren die hun oude trailer aan ons willen verkopen. En als deze nog van goede kwaliteit is, gaan wij zeker op een dergelijk aanbod in. Desalniettemin hebben niet alle gesloten aanhangwagens gebruikt actief dienstgedaan in de transportsector. Omdat we de officiële dealer zijn van meerdere trailermerken, ontvangen wij namelijk ook regelmatig nieuwe modellen. Sommige showroomexemplaren die daar deel van uitmaken, krijgen na enige tijd een plaatsje tussen onze dichte aanhangers tweedehands. Deze demotrailers zijn ongebruikt en vaak van een zeer recent bouwjaar. Het kan dus gebeuren dat u een nieuwe Easyline of nieuwe Saris gesloten aanhangwagen die als showmodel heeft gefungeerd bij ons koopt voor een occasionprijs.

   Inkoop en financiering dichte aanhangwagen gebruikt

   Heeft u een gesloten aanhanger te koop die vrij is van roest en waarmee nog de weg op mag worden gegaan? Dan is het goed mogelijk dat wij interesse hebben om deze van u over te nemen. Het beste wat u dan kunt doen is langskomen, zodat we kunnen bekijken of wij uw gesloten aanhangwagen als 2dehands kunnen doorverkopen. Wat eveneens kan, is ons foto’s van het chassis, de binnen- en buitenkant van de bak en de banden mailen. Wij doen dan een voorlopig bod, dat eventueel wijzigt wanneer we uw dichte aanhanger occasion in het echt zien. Bij overname kunnen wij het overeengekomen bedrag aftrekken van de prijs van de gebruikte of nieuwe gesloten aanhangwagen die u bij ons koopt. Overigens staan wij ook open voor afbetaling. In overleg kan een leasecontract worden opgesteld voor 12, 24, 36, 48 of 60 maanden.

   Gesloten aanhanger tweedehands online aanschaffen

   Op onze website krijgt u een actueel overzicht van alle dichte aanhangwagen occasions die wij momenteel te koop hebben. Een groot voordeel van het gebruik van deze site is dat elk van de trailers direct kan worden aangeschaft. U hoeft dus niet speciaal een bezoek aan ons bedrijf te brengen als u de juiste gesloten aanhanger 2dehands online tegenkomt. Dankzij onze transportservice wordt uw aankoop vervolgens snel bij u afgeleverd. De meeste occasionwagens krijgen als ze binnenkomen een technische onderhoudsbeurt. Soms voegen we een trailer echter meteen toe aan de website. Deze is dan extra voordelig geprijsd, maar wij zijn niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik ervan. We adviseren daarom om bij aanschaf een technische check aan te vragen. U krijgt daarmee bovendien drie maanden garantie op uw gesloten aanhanger occasion.

   Altijd gesloten aanhangwagen gebruikt naar wens

   Aanhangwagens XXL West Brabant beschikt over een afdeling voor speciaal bouw, waar wij uw trailer zo nodig aan kunnen passen aan uw wensen. Dit komt onder andere van pas als u de dichte aanhangwagen wilt gebruiken binnen een specifieke branche of voor weinig voorkomende werkzaamheden. Wij kunnen er bijvoorbeeld een mobiele werk- of opslagruimte in aanbrengen, een koelmotor vervangen door een vriesmotor of uw gesloten aanhanger tweedehands uitrusten met een systeem om goederen of producten tijdens het vervoer te kunnen vastzetten. U laat het ons weten en onze deskundige monteurs voeren het voor u uit. Vanzelfsprekend kunt u voor al uw vragen en informatieverzoeken rond dichte aanhangwagen 2dehands contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag en op zaterdagochtend geopend, en bereikbaar via WhatsApp, het online contactformulier, e-mail en telefoon.

   Welke soorten aanhangwagens zijn er?

   Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

   Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

   Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

   Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

   Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

   De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

   Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

   Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.