Gesloten aanhanger tweedehands
De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Gesloten aanhanger tweedehands

Producten in deze categorie

Tweedehands gesloten aanhanger

Onder de categorie gesloten aanhangers gebruikt vallen diverse soorten aanhangwagens. Zoals de naam aangeeft zijn dit aanhangwagens die gesloten zijn en voorzien zijn van een achterdeur, achterklep, zijdeur, deksel of een combinatie hiervan. Een belangrijke eigenschap van een gesloten aanhangwagen is dat u veilig en droog uw goederen kunt vervoeren.

Aanhangwagens XXL West Brabant heeft diverse gesloten aanhangers gebruikt in de aanbieding. Zo treft u bij ons onder andere de volgende categorieën:

  • Bagagewagen tweedehands;
  • Koelwagen tweedehands;
  • Gesloten aanhanger tweedehands.

Buitenom deze types gesloten aanhangers gebruikt hebben wij af en toe ook marktwagens, schaftketen en bloemenwagens in ons occasion assortiment.

Gesloten aanhangwagen tweedehands te koop

Bent u op zoek naar een gesloten aanhanger en heeft u tussen ons aanbod gesloten aanhangwagens gebruikt een geschikt model gevonden? Kom gerust eens langs in onze showroom om de dichte wagen te bekijken. Indien hij aansluit bij al uw wensen dan kunt u de gesloten wagen direct mee nemen. Wij kunnen namelijk alle aanhangwagens direct op naam zetten.

Wij helpen u graag bij het vinden van de aanhanger waar u naar op zoek bent. Het kan voorkomen dat er op dit moment niet de gewenste gebruikte gesloten aanhangwagen tussen ons aanbod staat. Laat ons dit ook altijd weten zodat wij u direct kunnen contacteren indien er een passend model binnenkomt. Daarnaast kunt u altijd een kijkje nemen tussen ons reguliere aanbod gesloten aanhangwagens om daar het gewenste model te vinden.

Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim aanbod gesloten aanhangwagens tweedehands te koop staan. Door de vele wisselingen kan het voorkomen dat een occasion nog niet op de website wordt getoond. Het is daarom altijd de moeite waard om langs te komen in onze showroom om het actuele aanbod te bekijken. Liever een gesloten aanhangwagen huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien onze verhuur gesloten aanhangers gewild zijn, raden wij u aan om tijdig te reserveren zodat u niet voor onaangename verrassingen kom te staan.

Beoordeling door klanten 9/10 - 429 beoordelingen