Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Aanhangwagen leasen via XXL West Brabant

Met het investeren in een paardentrailer of aanhanger is vaak een flink bedrag gemoeid. Als ondernemer kunt u er echter niet omheen kosten te maken en middelen aan te schaffen om uw bedrijf draaiende te houden. XXL West Brabant helpt u echter graag om de uitgaven op uw bedrijfsbalans te beperken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot het leasen van een aanhanger, waarbij u een klein vooraf bepaald maandbedrag betaalt.

Waarom een aanhangwagen of paardentrailer leasen?

Door te kiezen voor leasen kunt u een gebruikte of nieuwe aanhangwagen eenvoudiger financieren doordat het te betalen bedrag over een langere periode uitspreidt. Dat de aanschafprijs niet in één keer hoeft te worden voldaan, is voor velen uiteraard het grootste voordeel van leasen. Het resultaat is namelijk dat u meer financiële armslag overhoudt. Het tweede belangrijke pluspunt om voor een leaseplan te kiezen, is dat u de looptijd naar eigen inzicht bepaalt. Dit is de periode waarin u uw aanhangwagen aflost en waarover u de kosten dus uitstrijkt. Afhankelijk van uw situatie heeft dit mogelijke fiscale voordelen voor u. Om daar zeker van te zijn, kunt u hieromtrent het best vooraf met uw accountant overleggen. Een derde voordeel van het leasen van een aanhangwagen is dat u dankzij het vaste maandbedrag niet te maken heeft met onvoorziene variabele kosten.

Aanhanger leasen gunstig voor belasting

De lease van een aanhanger werkt ook op een hoger niveau in uw voordeel. Dit komt omdat op het moment van aanschaf de trailer of aanhangwagen belastingtechnisch als bedrijfsmiddel wordt aangemerkt. Het gevolg daarvan is dat u deze grote investering niet in één keer in mindering mag brengen op uw winst. In plaats daarvan dient u het aankoopbedrag te verspreiden over de jaren dat u gebruikmaakt van de aanhanger. Omdat de aflossing van een leaseaanhangwagen over een periode van maanden of jaren wordt gerekt, kunt u deze aftrekpost dus gedurende de gehele looptijd opvoeren op uw bedrijfsbalans. Na afloop van het leasecontract mag u zich de eigenaar noemen van de aanhanger of trailer. U kunt er dus echter al tijdens de leaseperiode gebruik van maken.

Leasecalculator

Voor het berekenen van de maandelijkse kosten die gepaard gaan met een aanhanger leasen, kunt u de leasecalculator op onze website raadplegen. U vindt deze op de verschillende productpagina’s of kan op de pagina waarop u zich nu bevindt verder naar beneden scrollen. Wanneer u de online leasecalculator invult, is het mogelijk om uit te gaan van de looptijd of van het leasebedrag dat u per maand wilt betalen. Bij het leasen van een trailer of aanhanger kan worden gekozen voor een leaseperiode van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. De hoogte van het bedrag wordt verder bepaald door een eventuele aanbetaling die u doet of door uw huidige aanhangwagen bij ons in te ruilen. De prijs die wij voor een gebruikte aanhangwagen of paardentrailer betalen, hangt onder meer af van de algemene staat waarin deze zich bevindt. U zult begrijpen dat wij alleen exemplaren opkopen die nog bruikbaar zijn.

Specialist voor leaseaanhangers

Door bij de aankoop van een trailer of aanhangwagen een leasecontract af te sluiten, kunt u dus rekenen op een groot aantal voordelen. Zoekt u een nieuwe of tweedehands leaseaanhanger, dan is XXL West Brabant daarvoor het beste adres van Zuid-Nederland. Wij zijn dé specialist voor het leasen van aanhangwagens als paardentrailers, veetrailers, huifaanhangers, kippers, vries- en koelwagens, fietsaanhangers, plateauaanhangers, bloemenwagens, podium-, verkoop-, beurs-, presentatie- en promotieaanhangers, machine-, boot-, motor- en autotransporters en diverse andere exemplaren. Neem contact op via e-mail, WhatsApp, telefoon of het formulier op onze website voor nadere informatie. Langskomen in onze showroom aan Belder 43 op bedrijventerrein de Borchwerf II in Roosendaal kan ook. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend tussen 08:00 en 17:30 uur, en op zaterdag tussen 08:00 en 12:00 uur.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.