Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Type gebruik

Motortrailers enkelas leasen

Bij Aanhangwagens XXL West Brabant bent u aan het goede adres wanneer u een enke... Lees meer

Bij Aanhangwagens XXL West Brabant bent u aan het goede adres wanneer u een enkelas motortrailer leasen gaat. U vindt bij ons op het terrein een mooie voorraad, dus u vindt zeker een model dat past bij uw wensen. Met een motortrailer kunt u eenvoudig en veilig uw motor transporte... Lees meer

Let op: De producten in ons lease assortiment hebben een minimale verkoopprijs van € 2.500,- excl. BTW.

{"item_name":"Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 260x155cm 1500kg","item_id":"14802","currency":"EUR","price":4591.95,"item_brand":"Proline","item_category":"Motortrailers enkelas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 260x155cm 1500kg
2500
Leasen vanafv.a.
86,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
4.550,- 3.795,-
{"item_name":"Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 315x180cm 1600kg","item_id":"14803","currency":"EUR","price":5320.37,"item_brand":"Proline","item_category":"Motortrailers enkelas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 315x180cm 1600kg
2500
Leasen vanafv.a.
100,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
5.008,- 4.397,-
{"item_name":"Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 315x180cm 1900kg","item_id":"14804","currency":"EUR","price":5533.33,"item_brand":"Proline","item_category":"Motortrailers enkelas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 315x180cm 1900kg
2500
Leasen vanafv.a.
104,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
5.194,- 4.573,-
{"item_name":"Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 375x180cm 1900kg","item_id":"14805","currency":"EUR","price":6867.96,"item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances enkelas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":3,"quantity":1} Proline hydraulisch zakbare Motortransporter enkelas 375x180cm 1900kg
2500
Leasen vanafv.a.
129,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
6.271,- 5.676,-
Motortrailers enkelas leasen

Bij Aanhangwagens XXL West Brabant bent u aan het goede adres wanneer u een enkelas motortrailer leasen gaat. U vindt bij ons op het terrein een mooie voorraad, dus u vindt zeker een model dat past bij uw wensen.

Met een motortrailer kunt u eenvoudig en veilig uw motor transporteren door de nodige vastzetmogelijkheden. Daarom is een trailer voor de motor ideaal wanneer u deze meeneemt op vakantie of regelmatig naar motorcrosswedstrijden gaat.

Leasen motortrailer enkelas

In ons assortiment motortrailers leasen vindt u motortrailers in de lichtste klasse van 750 kg. Maar ook geremde motortrailers met een hoger gewicht vindt u bij ons. Deze hebben vaak meer laadvermogen dan een licht model en zijn dus geschikt voor zwaardere motoren. De meeste enkelas motor trailers zijn geschikt voor 1 motor, maar er zijn ook trailers waarmee u meerdere motoren vervoeren kunt.

Online leasen motortransporter uitbreiden

De standaard enkelas motortrailers zijn ieder klaar voor gebruik en van goede kwaliteit. Wilt u echter uw nieuwe motortrailer op maat laten maken? Dan is dit ook geen probleem bij ons. U kunt zelf online de motortrailer aanpassen door accessoires toe te voegen, zoals anti-diefstalsloten, motorsteunen, vloerogen, spanbanden en nog veel meer. U kunt deze kosten samen met de motortrailer bij ons leasen. Hiermee betaalt u per maand een vast bedrag tot u de motortransporter volledig afbetaald heeft. Het bedrag dat u maandelijks aflost is afhankelijk van de totaalprijs, leasetermijn en een eventuele aanbetaling.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een motortrailer?

Bij de aanschaf van een motortrailer zijn verschillende elementen belangrijk. Allereerst moet de motor aanhangwagen groot genoeg zijn voor de motor die u wilt vervoeren. Wilt u meerdere motoren vervoeren? Dan moet er ruimte genoeg zijn voor de verschillende motorsteunen. Verder bestaat de keuze uit open motortrailers of gesloten motortrailers. Onze verkoopmedewerkers kunnen u hierover adviseren.

Welke motortrailers merken heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod motortrailers, vaak direct uit voorraad leverbaar. In ons assortiment vindt u de volgende merken:

U kunt in ons assortiment zowel enkelas motortrailers als tandemas vinden. Deze kunt u ook voorzien van een huif. Op zoek naar een motortrailer van een ander merk? Neem dan telefonisch contact op met onze verkoopmedewerkers, dan kijken zij of we iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs is nodig om een motortrailer te mogen trekken?

Vaak wordt gedacht dat het aantal assen bepaalt welk rijbewijs nodig is, maar dat klopt niet. De maximaal toegestane massa van de motortrailer bepaalt welk rijbewijs u nodig heeft om ermee te mogen rijden. Omdat de precieze berekening wat gecompliceerd is, hebben wij een overzichtelijke pagina gemaakt met alle informatie voor rijbewijzen.

Is een motortrailer leasen mogelijk bij Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Jazeker! Een motortrailer kan een behoorlijke investering zijn en vooral als u een nieuw exemplaar wilt aanschaffen, kan de aanschafprijs relatief hoog uitvallen. Daarom komen wij bij Aanhangwagens XXL West-Brabant u graag tegemoet bij het kopen van een motortrailer of andere aanhanger. Wij hanteren uitstekende condities om een motortrailer te leasen, zo financiert u de motortrailer met een beperkt vast bedrag per maand. Na de betaling van de laatste termijn is de motortrailer 100% uw eigendom. Wilt u samen met de motortrailer uw nieuwe machine financieren? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers, wij denken graag met u mee.

Hoe werkt de tenaamstelling van een aanhangwagen en paardentrailer?

Als u een aanhanger of paardentrailer bij ons koopt, kunnen wij deze bij Aanhangwagens XXL West-Brabant direct op naam zetten. We hebben namelijk, door het RDW erkende, bevoegdheid om voertuigen op naam te stellen, dit scheelt voor u weer een extra ritje. Als u bij ons een aanhanger koopt, kunt u al officieel eigenaar zijn voordat u het terrein verlaat. Het eerste deel van de tenaamstellingcode krijgt u direct van ons mee, het tweede deel krijgt u thuisgestuurd samen met uw kentekenkaart.

Moet ik mijn aanhangwagen of paardentrailer verzekeren?

In principe hoeft u de aanhangwagen niet te verzekeren. Als de aanhanger is aangekoppeld, valt deze namelijk onder de WA-verzekering van het trekkend voertuig. Als deze niet is aangekoppeld, valt de aanhanger onder de persoonlijke WA-verzekering. Op deze manier bent u ingedekt tegen schade die u aan derden toebrengt. Als u zich tegen, bijvoorbeeld, diefstal of schade verzekeren? Dan dient u een extra Casco of Allrisk verzekering af te sluiten. Let op: Als uw uw aanhangwagen verzekert tegen diefstal verzekert, dan bent u verplicht een SCM-gecertificeerd slot te kopen. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant hebben wij deze vrijwel altijd op voorraad en kunt u ze bestellen in onze webshop.

Welke looptijd heeft een leasecontract?

Bij het afsluiten van een leasecontract heeft u zelf de keuze hoe lang de looptijd is. Hierbij kunt u kiezen voor een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Op deze manier bepaalt u zelf hoeveel u per maand kwijt bent. Wilt u bekijken hoeveel de maandlasten zijn? Gebruik dan onze online leasecalculator bij de gewenste aanhangwagen.

Welke aanhangwagens kan ik leasen?

Een aanhanger leasen kan wanneer deze een minimumbedrag van €2500,- heeft. Daarnaast kunt u ook aanpassingen en extra opties op de aanhanger meefinancieren middels het leasecontract. Zo heeft u een aanhangwagen die helemaal voldoet aan uw wensen en past bij uw werkzaamheden.