Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Beschikbaarheid
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Bekijk alle lengtes
Merk
Breedte
Type gebruik

Autoambulances tridemas leasen

Door de verschillende uitvoeringen autoambulances is er voor ieder voertuig een ... Lees meer

Door de verschillende uitvoeringen autoambulances is er voor ieder voertuig een geschikt exemplaar. Een tridemas autotransporter is voorzien van drie assen, waardoor deze zeer geschikt is voor zwaardere voertuigen. De drie assen zorgen ervoor dat de ligging van de aanhanger stabi... Lees meer

Let op: De producten in ons lease assortiment hebben een minimale verkoopprijs van € 2.500,- excl. BTW.

{"item_name":"Brian James T6 Autotransporter tridemas 550x210cm 3500kg","item_id":"58914","currency":"EUR","price":12093.95,"item_brand":"Brian James","item_category":"Autoambulances tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Brian James T6 Autotransporter tridemas 550x210cm 3500kg
2500
Leasen vanafv.a.
228,- per maandp/m
Direct uit voorraad leverbaar
Kopen vanafv.a. 9.995,-
{"item_name":"Brian James T6 Autotransporter tridemas 550x224cm 3500kg","item_id":"58915","currency":"EUR","price":12705,"item_brand":"Brian James","item_category":"Autoambulances tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Brian James T6 Autotransporter tridemas 550x224cm 3500kg
2500
Leasen vanafv.a.
239,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 10.500,-
{"item_name":"Proline Transporto DUO Autotransporter tridemas 800x215cm 3500kg","item_id":"58911","currency":"EUR","price":8978.2,"item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Proline Transporto DUO Autotransporter tridemas 800x215cm 3500kg
2500
Leasen vanafv.a.
169,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
8.173,- 7.420,-
{"item_name":"Proline Transporto DUO Autotransporter tridemas 850x215cm 3500kg","item_id":"58912","currency":"EUR","price":9027.81,"item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":3,"quantity":1} Proline Transporto DUO Autotransporter tridemas 850x215cm 3500kg
2500
Leasen vanafv.a.
170,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
8.212,- 7.461,-
{"item_name":"Proline Transporto DUO Autotransporter tridemas 900x215cm 3500kg","item_id":"58913","currency":"EUR","price":9431.95,"item_brand":"Proline","item_category":"Autoambulances tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":4,"quantity":1} Proline Transporto DUO Autotransporter tridemas 900x215cm 3500kg
2500
Leasen vanafv.a.
178,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
8.361,- 7.795,-
Autoambulances tridemas leasen

Door de verschillende uitvoeringen autoambulances is er voor ieder voertuig een geschikt exemplaar. Een tridemas autotransporter is voorzien van drie assen, waardoor deze zeer geschikt is voor zwaardere voertuigen. De drie assen zorgen ervoor dat de ligging van de aanhanger stabieler is ten opzichte van een enkelas of tandemas. Op sommige tridemassers kunt u zelfs twee voertuigen tegelijk vervoeren.

Autotransporter tridemas leasen

Een nieuwe aanhanger kan een flinke aankoop zijn, daarom is een autoambulance leasen een aantrekkelijke optie. Middels een leasecontract met goede voorwaarden schaft u deze aan door een beperkt vast bedrag per maand te betalen. Bij het afsluiten van de lease kunt u zelf kiezen over welke periode u deze af wilt lossen. Wilt u de autoambulance laten voorzien van extra accessoires, zoals een lier of wielklem? Deze kunt u mee laten financieren met de lease. Wilt u meer weten over leasen bij ons? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag.

Welke autotransporters heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod autotransporters, vaak direct uit voorraad leverbaar. In ons assortiment vindt u de volgende merken:

Of u nu op zoek bent naar een enkelas, tandemas of tridemas autoambulance, u vindt het in ons assortiment. Wilt u de transporter voorzien van een huif? Dit is geen enkel probleem voor ons, wij passen deze graag voor u aan. Op zoek naar een ander merk autotransporter? Onze verkoopmedewerkers denken met u mee, dus neem gerust contact met ons op.

Met welk rijbewijs mag ik met een autotransporter rijden?

Vaak wordt gedacht dat het aantal assen van een autotransporter bepaalt welk rijbewijs nodig is om er mee te rijden, maar dat is niet zo. Het wordt bepaald door de maximaal toegestane massa die u mag vervoeren met de autoambulance. Alle informatie over rijbewijzen op een rijtje vindt u op een aparte pagina hier.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een autotransporter?

Alhoewel autotransporters visueel erg op elkaar lijken, ieder model heeft zijn eigen krachten en zwaktes. Voor het vervoeren van zwaar materiaal is extra bodemondersteuning nodig, hiervoor zit je met het merk Proline goed. Bent u op zoek naar een meer allround wagen? Een Anssems autotransporter, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding, kan dan beter bij uw wensen passen. Neem contact op met onze verkoopmedewerkers voor advies over de transporter die het beste bij uw werkzaamheden past.

Hoe werkt de tenaamstelling van een aanhangwagen en paardentrailer?

Als u een aanhanger of paardentrailer bij ons koopt, kunnen wij deze bij Aanhangwagens XXL West-Brabant direct op naam zetten. We hebben namelijk, door het RDW erkende, bevoegdheid om voertuigen op naam te stellen, dit scheelt voor u weer een extra ritje. Als u bij ons een aanhanger koopt, kunt u al officieel eigenaar zijn voordat u het terrein verlaat. Het eerste deel van de tenaamstellingcode krijgt u direct van ons mee, het tweede deel krijgt u thuisgestuurd samen met uw kentekenkaart.

Moet ik mijn aanhangwagen of paardentrailer verzekeren?

In principe hoeft u de aanhangwagen niet te verzekeren. Als de aanhanger is aangekoppeld, valt deze namelijk onder de WA-verzekering van het trekkend voertuig. Als deze niet is aangekoppeld, valt de aanhanger onder de persoonlijke WA-verzekering. Op deze manier bent u ingedekt tegen schade die u aan derden toebrengt. Als u zich tegen, bijvoorbeeld, diefstal of schade verzekeren? Dan dient u een extra Casco of Allrisk verzekering af te sluiten. Let op: Als uw uw aanhangwagen verzekert tegen diefstal verzekert, dan bent u verplicht een SCM-gecertificeerd slot te kopen. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant hebben wij deze vrijwel altijd op voorraad en kunt u ze bestellen in onze webshop.

Welke looptijd heeft een leasecontract?

Bij het afsluiten van een leasecontract heeft u zelf de keuze hoe lang de looptijd is. Hierbij kunt u kiezen voor een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Op deze manier bepaalt u zelf hoeveel u per maand kwijt bent. Wilt u bekijken hoeveel de maandlasten zijn? Gebruik dan onze online leasecalculator bij de gewenste aanhangwagen.

Welke aanhangwagens kan ik leasen?

Een aanhanger leasen kan wanneer deze een minimumbedrag van €2500,- heeft. Daarnaast kunt u ook aanpassingen en extra opties op de aanhanger meefinancieren middels het leasecontract. Zo heeft u een aanhangwagen die helemaal voldoet aan uw wensen en past bij uw werkzaamheden.