Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Top tips in het kort:

Tip 1: Bij het veel vanaf de zijkant laden is een schuifzeiltrailer de beste optie

Tip 2: Steekt de aanhangwagen boven de auto uit dan is het verstandig genoeg huifplanken vooraan te hebben of de voorzijde dicht te maken voor de wind met bijvoorbeeld een plaat

Tip 3: Kies altijd voor een op maat gemaakt huifzeil i.p.v. fabriekszeil, het fabriekszeil wordt in serie vaak wat ruimer gemaakt en dus minder strak resultaat

Tip 4: Als je regelmatig met langere lengtes wilt rijden zoals houten balken is een neerklapbaar voorbord handig

Tip 5: Let op het type neuswiel bij een geremde aanhanger en hoe dit bevestigd zit, een neuswiel gebruik je elke keer bij het aankoppelen en moet dus goed zijn.

Tip 6: Bedenk hoe je de lading vast wil sjorren, dit moet makkelijk en vlot kunnen in de praktijk

Tip 7: Lees reviews van andere gebruikers

 

 

Bij het veel vanaf de zijkant laden is een schuifzeiltrailer de beste optie

2: Steekt de aanhangwagen boven de auto uit dan is het verstandig genoeg huifplanken vooraan te hebben of de voorzijde dicht te maken voor de wind met bijvoorbeeld een plaat

3: Kies altijd voor een op maat gemaakt huifzeil i.p.v. fabriekszeil, het fabriekszeil wordt in serie vaak wat ruimer gemaakt en dus minder strak resultaat

4: Als je regelmatig met langere lengtes wilt rijden zoals houten balken is een neerklapbaar voorbord handig

5: Let op het type neuswiel bij een geremde aanhanger en hoe dit bevestigd zit, een neuswiel gebruik je elke keer bij het aankoppelen en moet dus goed zijn.

6: Bedenk hoe je de lading vast wil sjorren, dit moet makkelijk en vlot kunnen in de praktijk

7: Lees reviews van andere gebruikers

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.