Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Aanhangwagen verhuur informatie

Gaat u verhuizen, verbouwen of gaat uw tuin op de schop? Dan kan het huren van een aanhanger zeer handig zijn. Aanhangwagens XXL West-Brabant is de verhuur specialist in Roosendaal. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG waardoor u gegarandeerd veilig en zonder verrassingen een aanhangwagen huurt. Om u vooraf te informeren over het huren van een aanhangwagen hebben wij deze speciale pagina ingericht.

Huur een aanhangwagen bij de specialist in Roosendaal

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant krijgt u een goed onderhouden huur aanhanger mee, wij controleren altijd jaarlijks onze huur trailers om de veiligheid te garanderen. Naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt worden alle wagens na een verhuurperiode gecontroleerd op de standaard punten zoals verlichting, bandenspanning en breekkabel.

Benieuwd naar ons verhuur assortiment? Op onze verhuurpagina hebben wij al onze verhuur trailers voor u op een rijtje gezet. Heeft u ook nog extra accessoires nodig, zoals spanbanden of een ladingnet? Geen probleem, ook dit kunt u gemakkelijk bij ons huren.

Voorwaarden aanhanger huur

De huur van een aanhangwagen brengt een aantal voorwaarden met zich mee. Zo heeft u vanzelfsprekend een geldig rijbewijs nodig die geschikt is voor het rijden met een aanhangwagen. Afhankelijk van het totale gewicht van de verhuur trailer en het totale gewicht van uw auto bepaalt welk rijbewijs geschikt is. Lees hier meer over op onze rijbewijs pagina. Daarnaast verklaart u als huurder in het bezit te zijn van een deugdelijke WA verzekering. Tot slot is het van groot belang om te weten dat u bij het ophalen van de huur trailer een waarborgsom dient te betalen. Bij inlevering van de onbeschadigde en schoongemaakte aanhanger ontvangt u het resterende bedrag dat van de waarborgsom is afgetrokken. Al deze bepalingen vindt u ook terug op de algemene verhuur voorwaarden van Aanhangwagens XXL West-Brabant. Deze ontvangt en ondertekent u samen met een officiële huurovereenkomst bij ophaal van de verhuur trailer.

Goedkope aanhangwagen huren bij Aanhangwagens XXL West-Brabant

Goedkoop een aanhanger huren doet u in Roosendaal bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17. Wij zijn 6 dagen per week geopend en u kunt via diverse kanalen contact met ons opnemen.

Even sparren over de mogelijkheden of deze pagina delen in je netwerk?
Deel deze pagina

Moet ik mijn aanhangwagen of paardentrailer verzekeren?

In principe hoeft u de aanhangwagen niet te verzekeren. Als de aanhanger is aangekoppeld, valt deze namelijk onder de WA-verzekering van het trekkend voertuig. Als deze niet is aangekoppeld, valt de aanhanger onder de persoonlijke WA-verzekering. Op deze manier bent u ingedekt tegen schade die u aan derden toebrengt. Als u zich tegen, bijvoorbeeld, diefstal of schade verzekeren? Dan dient u een extra Casco of Allrisk verzekering af te sluiten. Let op: Als uw uw aanhangwagen verzekert tegen diefstal verzekert, dan bent u verplicht een SCM-gecertificeerd slot te kopen. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant hebben wij deze vrijwel altijd op voorraad en kunt u ze bestellen in onze webshop.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.

Hoe groot is jullie aanbod verhuur aanhangwagens?

U vindt bij ons veel verschillende aanhangwagens te huur, er zit voor iedereen een geschikt model tussen. U vindt hier gesloten aanhangwagens, machinetransporter, paardentrailer, kipper, koelaanhangwagens, bakaanhangwagens en meer.

Wat zijn zaken om rekening mee te houden bij het huren van een aanhangwagen?

Afhankelijk van wat u gaat vervoeren heeft u de keuze uit een aantal verschillende aanhangwagens. Kijk vooraf goed of de gewenste afmetingen en het laadvermogen overeenkomen met de lading. Om het u gemakkelijk te maken wordt bij iedere aanhangwagen de binnenmaten en het laadvermogen weergegeven.

Welk rijbewijs is nodig om een aanhanger te huren?

In ons assortiment zitten aanhangwagens voor zowel het B rijbewijs als het BE rijbewijs. Een aanhangwagen met een totaalgewicht tot 750kg kunt u met een B rijbewijs trekken. Is de aanhangwagen zwaarder? Dan is het afhankelijk van uw auto. Is het totaalgewicht meer dan 2000kg? Dan heeft u vrijwel zeker een BE rijbewijs nodig om de aanhanger te mogen trekken. Op onze website vindt u alle informatie over rijbewijzen overzichtelijk op deze pagina.

Hoe betaal ik bij het huren van een aanhangwagen?

Op de afgesproken datum kunt u de aanhangwagen vanaf 8.00 uur ophalen. U dient dan zowel de borg als het huurbedrag te betalen. De borg bedraagt €150,00 en voldoet u bij voorkeur contant. De aanhanger controleren wij wanneer u deze inlevert en geven uw borg terug wanneer dit in orde is.